Σαρδέλα: Ενδεικτική κατανάλωση;


Πόση ποσότητα σαρδέλας πρέπει να καταναλώνω;

Απαντήσεις





Στο πλαίσιο μιας διατροφής με συχνότερη κατανάλωση ποικιλίας διαφορετικών ψαριών, καλό είναι οι σαρδέλες να τρώγονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, προτιμότερο βραστές με λαδορίγανη, σκόρδο και μαϊντανό ή ψητές με φρέσκια ντομάτα και ρίγανη. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιείτε διατηρημένες με ελαιόλαδο και να τις καταναλώνετε σκέτες ή μέσα σε σαλάτες ή σε σάντουιτς.



Προσθήκη νέας απάντησης