Υποβλήθηκε από psilos την Παρ, 05/06/2015 - 17:10.
Στο πλαίσιο μιας διατροφής με συχνότερη κατανάλωση ποικιλίας διαφορετικών ψαριών, καλό είναι οι σαρδέλες να τρώγονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, προτιμότερο βραστές με λαδορίγανη, σκόρδο και μαϊντανό ή ψητές με φρέσκια ντομάτα και ρίγανη. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιείτε διατηρημένες με ελαιόλαδο και να τις καταναλώνετε σκέτες ή μέσα σε σαλάτες ή σε σάντουιτς.
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Στο πλαίσιο μιας διατροφής με
Στο πλαίσιο μιας διατροφής με συχνότερη κατανάλωση ποικιλίας διαφορετικών ψαριών, καλό είναι οι σαρδέλες να τρώγονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, προτιμότερο βραστές με λαδορίγανη, σκόρδο και μαϊντανό ή ψητές με φρέσκια ντομάτα και ρίγανη. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιείτε διατηρημένες με ελαιόλαδο και να τις καταναλώνετε σκέτες ή μέσα σε σαλάτες ή σε σάντουιτς.
Προσθήκη νέας απάντησης