Υποβλήθηκε από stefan την Πέμ, 29/08/2013 - 11:17.
Αναμφισβήτητα τα φρέσκα θαλασσινά είναι πιο θρεπτικά και ανώτερα ποιοτικά από τα κατεψυγμένα. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι «πόσο φρέσκο είναι το φρέσκο»; Αν δεν είμαστε σίγουροι τελικά για το πόσο φρέσκα είναι τα θαλασσινά που καταναλώνουμε, το κατεψυγμένο ψάρι ή θαλασσινό που έχει καταψυχθεί αμέσως μετά την αλίευσή του και έχει διατηρηθεί σε συνθήκες κατάψυξης μέχρι το μαγείρεμά του είναι σαφώς καλύτερο από το «φρέσκο» που δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες διατήρησής του.
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Αναμφισβήτητα τα φρέσκα
Αναμφισβήτητα τα φρέσκα θαλασσινά είναι πιο θρεπτικά και ανώτερα ποιοτικά από τα κατεψυγμένα. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι «πόσο φρέσκο είναι το φρέσκο»; Αν δεν είμαστε σίγουροι τελικά για το πόσο φρέσκα είναι τα θαλασσινά που καταναλώνουμε, το κατεψυγμένο ψάρι ή θαλασσινό που έχει καταψυχθεί αμέσως μετά την αλίευσή του και έχει διατηρηθεί σε συνθήκες κατάψυξης μέχρι το μαγείρεμά του είναι σαφώς καλύτερο από το «φρέσκο» που δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες διατήρησής του.
mednutrition.gr
Προσθήκη νέας απάντησης