Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Last Christmas (2019)";


Απαντήσεις





Με λίγα λόγια
Η Κέιτ προσελκύει σαν μαγνήτης την κακοτυχία και την καταστροφή. Όμως, η γνωριμία της με έναν καλοσυνάτο άντρα θα την ωθήσει να επανεξετάσει τις επιλογές της, σε μια ταινία εμπνευσμένη από την αξέχαστη μουσική του Τζορτζ Μάικλ.

Αναλυτική περιγραφή
Η Katarina "Kate" εργάζεται εξ ανάγκης σε ένα κατάστημα με χριστουγιεννάτικα είδη όλο το χρόνο στο κέντρο του Λονδίνου, του οποίου η ιδιοκτήτρια αποκαλείται "Santa". Είναι άστεγη μετά από κάποιες διαφορές που είχε με τον συγκάτοικο της ο οποίος την έδιωξε. Ενώ εργάζεται, παρατηρεί έναν άντρα που κοιτάζει προς τα πάνω. Μιλάει μαζί του, και μαθαίνει ότι το όνομά του είναι Tom.

Μετά από μια αποτυχημένη ακρόαση τραγουδιού, η Kate συναντά ξανά τον Tom και πηγαίνουν μια βόλτα, όπου την γοητεύει με τις ασυνήθιστες παρατηρήσεις του για το Λονδίνο. Αφού διώχθηκε από τον σπίτι που έμενε, η Kate αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της, που είναι Κροάτες μετανάστες. Η οικογένεια της αποτελείται από την μητέρα της Petra, που πάσχει από κατάθλιψη, τον πατέρας της, πρώην δικηγόρος, που εργάζεται ως οδηγός καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει να ασκεί τη δικηγορική στο Ηνωμένο Βασίλειο και, την αδελφή της την Marta, η οποία είναι μια επιτυχημένη δικηγόρος. Η Kate αισθάνεται να πνίγεται από τη συμπεριφορά της μητέρα της.

Η Kate αρχίζει να περνά περισσότερο χρόνο με τον Tom, ο οποίος οδηγεί ένα κυκλοφορεί με ένα ποδήλατο και πηγαίνει και βοηθάει εθελοντικά σε ένα καταφύγιο με άστεγους, το οποίο στην αρχικά χλεύαζε. Αναζητώντας τον Tom, ο οποίος συχνά εξαφανίζεται για μέρες κάθε φορά, αρχίζει να βοηθάει στο καταφύγιο με την ελπίδα να τον συναντήσει.

Στη συνέχεια, η Kate συναντά τον Tom, και πηγαίνουν στο διαμέρισμά του. Εκεί η Kate, αποκαλύπτει ότι ένα χρόνο νωρίτερα ήταν σοβαρά άρρωστη και έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς. Η Kate λέει ότι αισθάνεται μισή νεκρή και αναρωτιέται αν έχει το ταλέντο να γίνει τραγουδίστρια.

periergos.gr

 

Last Christmas (2019)



Προσθήκη νέας απάντησης