Είδα στον ύπνο μου γάιδαρο. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν στον ύπνο σου δεις γάιδαρο να σε δαγκώνει ή να σε κλωτσά, θα ακούσεις άσχημα λόγια από τους δικούς σου ανθρώπους. Αν ακούς γάιδαρο να γκαρίζει θα ακούσεις μία δυσάρεστη είδηση. Αν απλά τον βλέπεις από μακριά, θα πάρεις χαρά από τη δουλειά σου.





Το ιδιαίτερα χρήσιμο αυτό ζώο έχει δυσφημιστεί πολύ από τον άνθρωπο. Θεωρείται κατώτερο, ανόητο, γελοίο, κακόφωνο. Παρόλα αυτά όμως, όλοι αναγνωρίζουν την φιλοπονία του, την εργατικότητα και την υπομονή του. Αν δείτε ότι πηγαίνετε περίπατο καβάλα σε ένα γάιδαρο ίσως θα πρέπει να επιδείξετε μετριοφροσύνη και να μην βάζετε ψηλούς στόχους. Αν δείτε ότι ένας γάιδαρος σας κλωτσάει, το υποσυνείδητό σας δεν εγκρίνει κάποιες ταπεινές ενέργειες ή σκέψεις σας. Βλέποντας γάιδαρους να βόσκουν αμέριμνοι στο λιβάδι, είναι πολύ καλό σημάδι και δείχνει ότι υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι άξιοι εμπιστοσύνης που μπορείτε να στηριχτείτε επάνω τους. Το μουλάρι συμβολίζει το πείσμα και το γινάτι.



Αν ονειρευτείτε γάιδαρο στο κανονικό του χρώμα, να περιμένετε απιστία εις βάρος σας. Θα σας προδώσουν. Αν ο γάιδαρος στο όνειρό σας έχει έντονο περίεργο χρώμα, θα στενοχωρηθείτε πολύ με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν δείτε πως σας κλωτσάει γάιδαρος, θα προσβληθείτε από δικό σας πρόσωπο. Το ίδιο θα συμβεί αν ονειρευτείτε αυτιά γαϊδάρου. Υπάρχει κίνδυνος να σας ταπεινώσουν, Αν δείτε γάιδαρο να βόσκει, θα πάρετε άσχημες ειδήσεις, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Αν ονειρευτείτε πως είστε καβάλα σε κάποιο γάιδαρο θα έχετε γαλήνιες και όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας. Προσέξτε όμως αν ονειρευτείτε πως πέφτετε από γάιδαρο, γιατί σας περιμένουν κακές ημέρες. Ίσως χωρίσετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο, με ταπεινώσεις, φασαρίες και οικογενειακά προβλήματα. Αν ακούσετε γκάρισμα γαϊδάρου, θα πάρετε κακές ειδήσεις.

γάιδαρος

Προσθήκη νέας απάντησης