Χριστιάνα Θεοδώρου βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της κύπριας ηθοποιού Χριστιάνα Θεοδώρου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Χριστιάνα Θεοδώρου γεννήθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου και είναι ηθοποιός. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πάτρας στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία (2009), και απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής (2011).

Έκανε το ντεμπούτο της το 2011, στην δραματική σειρά του Sigma TV "Άσπρα Μπαλόνια" ως Έλλης, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και Δημήτρη Δεμοιράκο. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, υποδύεται την Χριστίνα Λαζάρου στην την καθημερινή κοινωνική σειρά του Αντ1, "Μπρούσκο", σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και Στάμο Τσάμη. Το 2014, υποδύεται την Βίκυ Στεφάνου, στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου "Ρουά Ματ", σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, Κώστα Αναγνωστόπουλου και Θεοδόση Οικονομίδη.

Στο κινηματογράφο, την είδαμε στο ρόλο της dealer στην ταινία "Poker Face (2011)", σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Στο θέατρο, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις, όπως: "Το Ξύλο Βγήκε Απ’ Τον Παράδεισο (Δεκέμβριος του 2009)" του Αλέκου Σακελλάριου σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου, στο ρόλο της Αλέκας, "Ξύπνα Βασίλη (Ιούνιος του 2010)",  του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου, στο ρόλο της Στέλλας. [periergos.gr]
 Προσθήκη νέας απάντησης