Χάρης Κκολός βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα του κύπριου ηθοποιού Χάρη Κκολού.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο Κύπριος ηθοποιός Χάρης Κκολός γεννήθηκε στην Λεμεσό & μεγάλωσε στο Καϊμακλή. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν. Έχει παίξει σε πολλές κυπριακές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων: το 2005 στην κοινωνική σειρά του Sigma TV "Βασιλική" σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Νικολαϊδη, το 2006 στην κοινωνική σειρά του ΡΙΚ "Ταξίδι Μακρινό", σε σκηνοθεσία Κώστα Χατζησταύρου, και το 2008, ως Διαμαντής, στην κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου "Αγαπημένη Χαριτίνη", σε σκηνοθεσία Μαρίας Αβρααμίδου, και στην αισθηματική σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου "Για Την Αγάπη Σου", σε σκηνοθεσία Κώστα Χατζησταύρου και Γιάννη Σαββίδη. Ποιο πρόσφατες του συμμετοχές σε σειρές, που τον έκαναν και πιο γνωστό στο ευρύ κοινό της Ελλάδας, είναι: στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου "Νιώσε Με", σε σκηνοθεσία Βάσος Βάσου και Θεοδόση Οικονομίδη, και ως Μάξιμος Ηλιάδης, στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου "Ρουά Ματ", σε σκηνοθεσία  Ανδρέα Γεωργίου, Κώστα Αναγνωστόπουλου και Θεοδόση Οικονομίδη.

Στον κινηματογράφο, έκανε το ντεμπούτο το 2003, όταν υποδύθηκε τον τύπο στο Ντηλ, στην κοινωνική ταινία "Μάτια Από Νύχτα", σε σκηνοθεσία Περικλής Χούρσογλου. Επίσης, το 2006, συμμετείχε ως Ευαγόρας στην κοινωνική ταινία "Ακάμας", σε σκηνοθεσία Πανίκος Χρυσάνθου.

Στο θέατρο, το 2012, έπαιξε τον Δημήτρη της Μαίρης, στην επιτυχημένη κωμική παράσταση "Μόλις Χώρισα".

Ο Χάρης, είναι παιδί προσφύγων που πέρασε δύσκολα οικονομικά παιδικά χρόνια. Πενταμελής οικογένεια κάτι που τους ανάγκασε τα πολύ δύσκολα χρόνια να δουλεύουν όλοι τους από πολύ μικροί ηλικία. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης