Βασίλης Ζώης Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα του έλληνα ηθοποιού Βασίλη Ζώη.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο Βασίλης Ζώης γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1990 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός. Είναι Αριστούχος Απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης "Αγίας Βαρβάρας" (2009).

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2008, όταν εμφανίστηκε σε 2 επεισόδια της κοινωνικής σειρά του Alpha "Γ4", σε σκηνοθεσία Στέργιου Κωνσταντινίδη. Το 2009, συμμετείχε στην κοινωνική σειρά του Mega "Η ζωή της άλλης", και στην κωμική σειρά του Mega "Μίλα μου βρώμικα". Το 2013 μας συστήθηκε ως Πέτρος, στην κωμική σειρά του Mega "Με τα παντελόνια κάτω". To 2015, συμμετείχε σε μία ακόμα κωμική σειρά του Mega, "Εθνική Ελλάδος".

Στον κινηματογράφο έπαιξε στις μεγάλου μήκους ταινίες "Στο Ξέσπασμα του φεγγαριού (2010)" στον ρόλο του Άγγλου, σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη, "Χρυσόψαρο (2012)", στο ρόλο του δολοφόνου, σε σκηνοθεσία Θάνου Τσαβλή, "Park (2014)", ως Bary, σε σκηνοθεσία Σοφίας Εξάρχου, "Κελί (2014)", ως Νικόλας, σε σκηνοθεσία Αντώνη Κωνσταντουδάκη, και "Νοτιάς (2015)", ως Βοηθός Ξυλουργού, σε σκηνοθεσία Τάσου Μπουλμέτη.

Ο Βασίλης επίσης, έχει παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε πάρα πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης