Βασιλική Ανδρίτσου Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Βασιλική Ανδρίτσου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Βασιλική Ανδρίτσου γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1972 στην Aμφιάλη του Πειραιά και είναι ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Πέρασε τα χρόνια του δημοτικού στο Γουδί ενώ τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου στην Γλυφάδα. Φοίτησε έναν χρόνο στην Θεολογική Σχολή αλλά την εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει υποκριτική αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα καθώς όντας ο μεγαλύτερος από πέντε αδέρφια, έπρεπε να δουλέψει για να βοηθήσει την οικογένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο Διονύσια παίζοντας στην παράσταση "Φιλουμένα Μαρτουράνο" που ανέβασε ο θίασος Σμαρούλα Γιούλη, το 1996. Έγινε ευρέως γνωστή από τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε όπως "Το αμάρτημα της μητρός μου (2012)¨" στον ΑΝΤ1, "Οι Βασιλιάδες (2012)" στο Mega, "Τρίχες (2014)" στον ΑΝΤ1 και "Κάτι χωρισμένα παλικάρια (2017)" στον ΑΝΤ1, αλλά έχει σκηνοθετήσει και κάποιες θεατρικές παραστάσεις.

Είναι παντρεμένη με τον εικονολήπτη και τηλεσκηνοθέτη Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σήριαλ "Κόκκινο Δωμάτιο".Προσθήκη νέας απάντησης