Υποβλήθηκε από psilos την Παρ, 21/03/2014 - 13:56.
Προτιμήστε μπούκοβο, την ελληνική εκδοχή του τσίλι! Το μπούκοβο παράγεται από τις μακριές, λεπτές και πολύ καυτερές πιπεριές της Β. Ελλάδας. Ταιριάζει στα περισσότερα μαγειρευτά φαγητά, ιδίως δε σε σούπες με ψάρια ή και θαλασσινά, στα οποία προσδίδει μια διαίτερη καυτερή γεύση - οπότε προσοχή στην ποιότητα που θα βάλετε...
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Προτιμήστε μπούκοβο, την
Προτιμήστε μπούκοβο, την ελληνική εκδοχή του τσίλι! Το μπούκοβο παράγεται από τις μακριές, λεπτές και πολύ καυτερές πιπεριές της Β. Ελλάδας. Ταιριάζει στα περισσότερα μαγειρευτά φαγητά, ιδίως δε σε σούπες με ψάρια ή και θαλασσινά, στα οποία προσδίδει μια διαίτερη καυτερή γεύση - οπότε προσοχή στην ποιότητα που θα βάλετε...
Προσθήκη νέας απάντησης