Τι ζητάει ένας Παρθένος από το ταίρι του;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Οι Παρθένοι γενικότερα είναι άτομα που δεν παρασύρονται εύκολα από ωραία λόγια και συγκινήσεις! Θέλουν να ξέρουν τι άτομο έχουν δίπλα τους και θα σας δώσουν και την ψυχή τους! Είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να νιώθουν ασφάλεια αλλά και αποδοχή μέσα στη σχέση. Τους αρέσει να ψάχνουν την πιο ήπια, λογική αλλά και συμφέρουσα λύση σε ένα πρόβλημα, κι αυτό πολλές φορές γιατί θέλουν να αποφύγουν τις συγκρούσεις. Τους αρέσει η ειλικρίνεια, μισούν τους καυγάδες και τους αρέσουν οι ευθείς και ξεκάθαροι άνθρωποι.

Αναλύουν και κριτικάρουν τα πάντα. Ο σύντροφος της ζωής τους, που εκείνοι θα επιλέξουν θέλουν να είναι σοβαρός, οργανωμένος αλλά και τακτικός. Συχνά, όμως οι Παρθένοι, μπλέκουν με απρόβλεπτους και παρορμητικούς συντρόφους, οπότε αναγκάζονται πολλές φορές να παίρνουν πάνω τους παραπάνω ευθύνες απ΄ότι θα έπρεπε. Ο Παρθένος, θα σας προσέχει και θα φροντίζει να μη σας λείπει τίποτα, αλλά είναι πολύ πιθανό να προσπαθεί να σας δημιουργήσει ενοχές επειδή τον ταλαιπωρείτε! Έχουν μια απαισιόδοξη τάση ως προς τη ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ανάγκη από ζωντανούς και εύθυμους συντρόφους.

Έχουν επίσης μια ιδιαίτερη μανία με την καθαριότητα, οπότε καλό είναι να προσέχετε την υγιεινή σας αν θέλετε να είστε στο πλευρό ενός Παρθένου. Αν δείτε ότι ο/η Παρθένος σας κάνει σχόλια ή νοιάζεται για το τι τρώτε και πως τα πάτε με την υγεία σας τότε σίγουρα του έχετε κεντρίσει το ενδιαφέρον!

astrawoman.grΠροσθήκη νέας απάντησης