Τι ζητάει ένας Λέων από το ταίρι του;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Οι Λέοντες γενικότερα έχουν δύναμη στον χαρακτήρα τους, ναρκισσιστικές τάσεις αλλά και αυξημένη ροπή ως προς το εγώ. Επίσης διακρίνονται για τη μεγαλοθυμία τους. Ο σύντροφος του Λέοντα θα πρέπει να είναι συγκαταβατικός, υποχωρητικός, ήρεμος, να ξέρει να τον περιποιείται και να τον φροντίζει αλλά και να τον κολακεύει και να του δείχνει τον θαυμασμό αλλά και τον σεβασμό του. Συνήθως οι άντρες Λέοντες είναι πιο απότομοι και πιο απαιτητικοί από τις γυναίκες. Επίσης, όταν ερωτεύονται οι άντρες Λέοντες γίνονται αρκετά επιπόλαιοι, ενώ οι γυναικές είναι συνήθως πιο λογικές και ήρεμες.

Ο άντρας Λέοντας όπως και οι γυναίκες, έλκονται από άτομα εντυπωσιακά εμφανισιακά. Τους αρέσει ο σύντροφος τους να είναι όμορφος αλλά θέλουν να είναι λίγο κατώτερος από εκείνους γιατί θέλουν να τραβούν εκείνοι περισσότερο τη προσοχή. Πολλές φορές, ίσως τον ακούσετε να καυχιέται για τις κατακτήσεις και τις θαυμάστριες που έχει! Εάν ένας Λέων ενδιαφερθεί για εσάς, το πιο πιθανό είναι να σας το δείξει αμέσως. Έλκεται από εντυπωσιακές γυναίκες και του αρέσει να είναι η γυναίκα λίγο κατώτερη από αυτόν. Ζητάει βέβαια την απόλυτη υπακοή αλλά και φροντίδα από την γυναίκα που θα ερωτευτεί. Δεν ανέχεται για κανέναν λόγο την απιστία από μέρους σας, αλλά από τη δική του μεριά ίσως  υπάρξει άπιστος, κι αυτό πολλές φορές από την ανάγκη του για επιβεβαίωση.

Για τις γυναίκες Λιονταρίνες, ο έρωτας είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Συνήθως μελετάνε πολύ τις προθέσεις του μελλοντικού συντρόφου τους αλλά και αναλύουν το αν αξίζει τον κόπο να δώσουν κάποια κομμάτια από τον εαυτό τους αλλά και της ζωής τους σε κάποιον που δεν γνωρίζουν ακόμα τόσο καλά. Αν ενδιάφερεστε για μια γυναίκα Λέων, καλό θα είναι να ξέρετε ότι θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό αλλά και να κάνετε τεράστια υπομονή. Θέλει τον χρόνο της για να  πειστεί ότι είστε ο κατάλληλος γι’αυτήν. Στις σχέσεις τους είναι αρκετά κτητικές και ζηλιάρες. Είναι γενικά πιστές, και δίνονται συνήθως απεριόριστα όπου και πολλές φορές άθελα τους ερωτεύονται τον λάθος άνθρωπο.

astrawoman.grΠροσθήκη νέας απάντησης