Τι σημαίνει ο αριθμός 7;


Ποια είναι η ερμηνεία του αριθμού 7 και ποιο είναι το αντίστοιχο του ζώδιο;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Οι λέξεις – κλειδιά που θα περιέγραφαν τέλεια τον αριθμό 7 είναι: Διαίσθηση, απομόνωση, ανάλυση, μεταφυσική! Ο 7 κατά κύριο λόγο είναι ο πιο μεταφυσικός από τους υπόλοιπους αριθμούς . Αγαπά τη μελέτη, την «βαθιά» ανάλυση των πραγμάτων. Συνήθως το συναντάμε σε τομείς όπως : επιστήμες ή σε ότι αφορά την τεχνολογία.

Αν δεν απορροφηθεί εκεί εννοείται πως το «σπίτι» του βρίσκεται σε κάθε τι μεταφυσικό , πνευματικό ή φιλοσοφικό. Βλέπετε είναι ο αριθμός που συνδέεται με τις 7 ημέρες του Δημιουργού, τα 7 θαύματα του κόσμου, τους 7 πλανήτες του Σύμπαντος, τα 7 Μυστήρια και τα 7 χρώματα. Άρα λοιπόν είναι ένας σοφός αριθμός που σε αυτών βασίζονται κάποιες βασικές αλυσίδες. Στην πιο θετική του πλευρά είναι ο αριθμός ενός αγέραστου γκουρού! Ο 7 επίσης συνδέεται και με την μοναξιά , την απομόνωση και πολλές φορές τείνει να χάσει και την κοινωνικότητα του. Είναι ο αριθμός που θα είναι ή βαθιά αφημένος στο εσωτερικό του όνειρο ή που θα έχει πλήρη απαξίωση των πνευματικών και θρησκευτικών αξιών. Τα δύο άκρα.

Στην χαμηλή του δόνηση μπορεί να χαρακτηριστεί στενόμυαλος και εριστικός, με δυσκολία έκφρασης και προσαρμογής. Τείνει προς την κατάθλιψη και το «απόλυτο» κλείσιμο της ψυχής. Ευτυχώς που το χάρισμα της διαίσθηση υπάρχει σε κάθε περίπτωση, σε κάθε δόνηση , αρνητική ή θετική και σαν αριθμός έχει πάντα προστασία…..κι ας μην το συνειδητοποιεί εξ αρχής! Όπως έλεγε και ο Πλάτωνας

«Η ψυχή είναι το κλειδί του σύμπαντος και το σώμα είναι ο τάφος της ψυχής.»

Αντίστοιχο ζώδιο στην Αστρολογία ΙχθείςΠροσθήκη νέας απάντησης