Τι σημαίνει ο αριθμός 4;


Ποια είναι η ερμηνεία του αριθμού 4 και ποιο είναι το αντίστοιχο του ζώδιο;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

«Οι δύο θεμέλιοι λίθοι της ευτυχίας: αγάπη και δουλειά.» έλεγε ο Ζίγκμουντ Φρόυντ και ήταν σαν να έπιανε τον παλμό του αριθμού 4!

Είναι κατά κύριο λόγο ο αριθμός που συνδέεται με την εργατικότητα, την σταθερότητα και τα όρια – τα οποία και φυσικά δεν ξεπερνά ΠΟΤΕ-!

Είναι ο λεγόμενος κατασκευαστής και δημιουργός της ζωής γιατί καταφέρνει και οικοδομεί το μέλλον με αργά αλλά μεθοδικά βήματα εξασφαλίζοντας τα «κεκτημένα» από παντός είδους προκλήσεις και κινδύνους. Αναμφίβολα είναι ο πιο πειθαρχημένος αριθμός από όλους. Δεν φοβάται τη δουλειά- κυρίως την σκληρή δουλειά – και δεν την αποφεύγει ποτέ! Είναι με άλλα λόγια ο καλός πρόσκοπος που είναι έμπιστος , τίμιος και ειλικρινής και αντέχει όσο κανείς. Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στο τομέα της οργάνωσης και της πρακτικότητας, φροντίζει για τους άλλους με τον δικό του τρόπο. Δείχνει έτσι τα αγνά του συναισθήματα και κάποιες φορές δεν γίνεται αντιληπτή η μεγάλη του ευαισθησία εξ αρχής. Αγαπά τη ρουτίνα και οτιδήποτε δεν έχει ρίσκο και αλλαγές. Το δύσκολο σημείο του είναι ότι έχει πείσμα και γίνεται αρκετά ισχυρογνώμων , απόλυτος και άκαμπτος τόσο στις απόψεις όσο και στον τρόπο ζωής. Αγαπά την επισημότητα και την τάξη. Ο δε προγραμματισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Παρ’όλα αυτά όμως είναι ο αριθμός που δημιουργεί μορφή στις ιδέες, στα σχέδια, στα όνειρα , στις σκέψεις και στα συναισθήματα. Αν μη τι άλλο αυτό τον κάνει πολύτιμο και αυτό είναι το πιο σημαντικό!

«Μη μετράς κάθε ώρα της ημέρας , κάνε κάθε ώρα να μετράει.»

Αντίστοιχο ζώδιο στην Αστρολογία Ταύρος.Προσθήκη νέας απάντησης