Τι πρέπει να κάνω πριν και μετά το botox;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

1. Πριν την εφαρμογή της θεραπείας πρέπει να συμβουλευτείς τον παθολόγο σου ή να ενημερώσεις τον γιατρό για το ιστορικό υγείας σου, ώστε να προσαρμοστεί η θεαρπεία στις ανάγκες σου!

2. Μετά τη θεραπεία του botox δεν πρέπει να χρησιμοποιείς για 3 με 4 ώρες ζεστό αέρα ή ζεστό νερό κοντά στο προσωπό σου.

3. Δεν πρέπει να κοιμηθείς αμέσως, να τρύψεις τα σημεία που έχει χορηγηθεί το υλικό του botox ή του υαλουρονικού οξέως, να ξαπλώσεις ή να σκύβεις απότομα, τις πρώτες ώρες.

4. Στην περίπτωση του υαλουρονικού οξέως, καλό είναι να αποφύγεις τις έντονες εκφράσεις του προσώπου και να μην γελάς για 2 με 3 ώρες.

5. Για να αποφύγεις το “παγωμένο λουκ” που έχει συμβεί σε κάποιες περιπτώσεις, θα πρέπει ο γιατρό σου να εξετάσει το προσωπό σου και τη δραστηριότητα των μυών του, πριν προχωρήσει στην εγαρμογή, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί η σωστή ποσότητα.

6. Αν τρύψεις, αμέσως, τα σημεία που έχει γίνει το botox μπορεί να έχεις πτώση του βλεφάρου που διορθώνεται με τη χορήγηση ειδικών σταγόνων, ενώ αν ανέβει το φρύδι σου, αυτό διορθώνεται με δυο μικρές επιπλέον ενέσεις.

7. Πρέπει να προσέξεις μην εθιστείς στο botox... Όσο όμορφο και αν είναι το αποτέλεσμα, θυμίσου πως δεν πρέπει να το παρακάνεις, αλλά να βάζεις μέτρο!

8. Τέλος, με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου γιατρού πρέπει να έχεις μια εικόνα για το τι βελτίωση μπορείς να έχεις, ανάλογα με το πρόσωπο και την ηλικία σου. Το botox σου προσφέρει ένα ξεκούραστο και δροσερό βλέμμα, δεν μπορεί να σου αφαιρέσει τις στατικές ρυτίδες και δεν πρέπει να ζητάς υπερβολές...Προσθήκη νέας απάντησης