Τι ξενερώνει μια γυναίκα Υδροχόο (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η γυναίκα Υδροχόος ξεκινά να χασμουριέται όταν βλέπει έναν άνδρα να  κάθεται διαρκώς μπροστά από την TV με την πιτζάμα και τις παντόφλες, χωρίς να δείχνει κανένα ενδιαφέρον για περιπέτεια, κοινωνική ζωή, διασκέδαση!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Δεν νομίζεις ότι πρέπει να μαζευτείς λίγο; Ο νους σου είναι μονάχα στις εκδηλώσεις και στα σούρτα φέρτα»: Η γυναίκα Υδροχόος ανανεώνεται όταν συμμετέχει σε δραστηριότητες, σε συλλόγους και όταν έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο. Της αρέσει η παρέα, η διασκέδαση και απεχθάνεται την κλεισούρα στο σπίτι. Αν προσπαθήσεις να της τα στερήσεις όλα αυτά, γρήγορα θα την στερηθείς!

Ενώ έχετε πάει για περίπατο, σε βλέπει ξαφνικά να πετάς στο δρόμο σκουπίδια ή να μιλάς απότομα σε ένα παιδάκι που ζητιανεύει.  Αμέσως θα την δεις να αλλάζει το ύφος της και να αγριεύει. Αν της απαντήσεις : «Εντάξει μωρέ, πώς κάνεις έτσι, δεν νομίζεις ότι γίνεσαι υπερβολική», θα κάνεις μαζί της τον τελευταίο σας καβγά. Η γυναίκα Υδροχόος έχει πολλές κοινωνικές ευαισθησίες …το ίδιο επιθυμεί και από τον άνδρα που την συνοδεύει!

«Διάλεξε τι θες, θα είμαστε φίλοι ή εραστές, γιατί και τα δύο δεν γίνεται»: Πολλές φορές μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι ο κολλητός της φίλος, ενώ εσύ προτιμάς να είναι η κοπέλα σου και δεν συμφωνείς ότι μπορείτε να είστε φιλαράκια. Αν της θέσεις το δίλημμα να διαλέξει αν προτιμά να είστε φίλοι ή εραστές, τότε σίγουρα θα σε κρατήσει ως φίλο, γιατί δίνει μεγαλύτερη αξία στη φιλία!

oroskopos.grΠροσθήκη νέας απάντησης