Τι ξενερώνει μια γυναίκα Τοξότη (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η γυναίκα Τοξότης ξενερώνει όταν με έναν άνδρα δεν έχουν τις ίδιες απόψεις ή παρόμοια ενδιαφέροντα. Χάνει κάθε ενδιαφέρον όταν οι απόψεις του συντρόφου της είναι «κολλημένες»! βαριέται στο πλάι ενός άνδρα που δεν έχει προσωπική ζωή και δραστηριότητες.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Να πάμε ταξιδάκι;;; Ξέχασέ το, καλά είμαστε και στο σπίτι μας»: Η γυναίκα Τοξότης είναι ταξιδιάρα και της αρέσουν οι μικρές αποδράσεις από την πόλη. Αν δεν είσαι πρόθυμος να ξεφεύγεις μαζί της από την ρουτίνα της καθημερινότητας, τότε σίγουρα θα βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια!

«Βρες παραπάνω χρόνο για μένα, θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί»: Έχεις τόσες πολλές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, που θεωρεί πολύ βαρετό να ασχολείται διαρκώς μόνο μαζί σου και με τη σχέση σας. Αν την πιέσεις να αποχωριστεί τις αγαπημένες της συνήθειες θα προτιμήσει να αποχωριστεί εσένα.

«Απομάκρυνε το σκυλάκι σου από κοντά μου, σιχαίνομαι τα ζώα, διάλεξε ή εμένα ή τον Κούκι»:  Η γυναίκα Τοξότης είναι φιλόζωη! Θα σχηματίσει πολύ άσχημη άποψη αν διαπιστώσει ότι δεν έχεις φιλικές διαθέσεις και εσύ για τα ζώα. Αν της θέσεις και το τελεσίδικο να επιλέξει ανάμεσα σε σένα και το ζωάκι της, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα σε προτιμήσει!

oroskopos.grΠροσθήκη νέας απάντησης