Τι ξενερώνει μια γυναίκα Παρθένο (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η γυναίκα Παρθένος χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον της απέναντι στον άνδρα που είναι ασυνεπής, επιπόλαιος και δεν περιποιείται την εμφάνισή του. Αν λοιπόν την στήνεις στα ραντεβού σας, δείχνεις πώς δεν σέβεσαι τη σχέση σας και όταν συναντιέστε είσαι αξύριστος και ατημέλητος ...τότε να περιμένεις ότι το ενδιαφέρον της δεν θα παραμείνει το ίδιο!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

Μετά το πρώτο ραντεβού: «Τι θα λεγες να έρθεις από το σπίτι μου να κάνουμε τρελίτσες»; Μπορεί να έχεις καταφέρει να της ξυπνήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον , όμως δεν είναι πρόθυμη να ενδώσει ερωτικά αν δεν έχεις καταφέρει να κερδίσεις πρώτα την εμπιστοσύνη της! Αν λοιπόν μετά το πρώτο σας ραντεβού, αρχίσεις τις «ανήθικες» προτάσεις, τότε θα σκεφτεί ότι είσαι επιπόλαιος και δεν θα ξανά ασχοληθεί!

«Τώρα τον χειμώνα δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα μπάνιο και να ξυρίζομαι, αν θες κάποιον που να είναι συνέχεια στην τρίχα, τότε βρες κανένα άλλο κορόιδο»: Δεν φόρεσες την κολόνια  σου; Άφησες αξύριστο το προσωπάκι σου ή το μαλλί σου είναι εντελώς απεριποίητο και περιμένεις η γλυκιά Παρθένος να νιώσει ερωτική έλξη; Σίγουρα θα αποτύχεις, θα ξενερώσει από τα πρώτα λεπτά.

Σε ρώτα για την δουλειά σου αλλά και για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις για την καριέρα και τα οικονομικά σου, και εσύ απαντάς: «Μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε....Θα θελα πολύ να μην δουλεύω, όσο για τα λεφτά, εντάξει μωρέ δεν χρειάζεται να ζοριστούμε κιόλας, έχω και κάποιες πιστωτικές...εξάλλου όλοι χρωστάμε»: Το έχασε το παιχνίδι φίλε μου αν δείξεις ότι δεν υπολογίζεις το χρήμα ή ότι δεν έχεις διάθεση για πρόοδο στη δουλειά σου! Η γυναίκα Παρθένος εκτός από ότι θα στραβομουτσουνιάσει ενδέχεται να μην σου δώσει καμία επιπλέον ευκαιρία!

oroskopos.grΠροσθήκη νέας απάντησης