Τι ξενερώνει μια γυναίκα Λέων (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η λαμπερή Λιονταρίνα, δεν μπορεί να αντέξει στο πλάι της έναν άνδρα που θα είναι μίζερος, τσιγκούνης ή αρκετά φλερτατζής! Αν λοιπόν βαριέσαι τις εξόδους, τα ταξίδια και την διασκέδαση ή δεν θυμάσαι την επέτειο, τα γενέθλια και τη γιορτή της  και φλερτάρεις αδιάκοπα με άλλες, η Λιονταρίνα θα αρχίσει σιγά – σιγά να σε περιφρονεί.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό τσίμπησες κάποια κιλάκια! Αυτή η κοπέλα του φίλου μου του Κώστα, χτυπιέται με τις ώρες στα γυμναστήρια, αλλά έχει ένα κορμί λαμπάδα»: Έθιξες την εμφάνισή της που με τόσο πολύ κόπο προσπαθεί να την διατηρεί στην εντέλεια; Η Λιονταρίνα θα σε κολλήσει στον τοίχο & αν συνεχίσεις να την προσβάλεις,  όχι μόνο θα ξενερώσει, αλλά θα σε κάνει να το μετανιώσεις πικρά!

Την ημέρα των γενεθλίων της : «Εντάξει μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Ξέχασα τα γενέθλιά σου, δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό»: Αν δεν είναι σημαντικά τα γενέθλία της Λιονταρίνας σου για σένα, τότε σε λίγο καιρό δεν θα της είσαι ούτε και εσύ σημαντικός!

«Πωπω ρε παιδί μου, τι γυναικάρες είναι αυτές που κυκλοφορούν γύρω μου. Θέλει κάποιος να Αγιάσει και δεν μπορεί»: Βρίσκεται έξω για διασκέδαση και κοιτάς σαν ξερολούκουμο κάθε θηλυκό, παραμελώντας τη Λιονταρίνα σου; Το βέβαιο είναι ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να την κοιτάξει  και αυτή πολύ γρήγορα θα ξενερώσει μαζί σου!

http://www.oroskopos.gr/NewsDetail.aspx?id=7607&pb=2&tp=3Προσθήκη νέας απάντησης