Τι ξενερώνει μια γυναίκα Κριό (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η γυναίκα Κριός μπορεί να ξεκινήσει μία σχέση ή μία γνωριμία με μεγάλο ενθουσιασμό, όμως πολύ γρήγορα μπορεί να της φύγει το ενδιαφέρον της αν ο άνδρας που  έχει δίπλα της δεν είναι αντάξιος των προσδοκιών της. Θα ξενερώσει με έναν άνδρα που δεν είναι πιο ισχυρός από την ίδια, που αδυνατεί να πάρει πρωτοβουλίες και να ακολουθήσει τους ρυθμούς της. Ωστόσο δεν μπορεί να αντέξει και στο πλάι ενός άνδρα «δυνάστη» που θα προσπαθήσει να της βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα της περιορίσει την αυτοέκφραση της.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Θα κάνουμε ότι θες εσύ, πες το κι έγινε»: Μπορεί στην αρχή της γνωριμίας και της σχέσης, να την γοητεύσει το γεγονός ότι μπορεί η ίδια να πάρει αποφάσεις, στην πορεία όμως θα βαρεθεί. Θέλει να έχει πλάι της έναν άνδρα που θα μπορεί να παίρνει και αυτός πρωτοβουλίες.

«Κουράστηκα με τις εξόδους, αν θέλεις χαλαρώνουμε στο σπίτι»: Η γυναίκα Κριός όσο και ερωτευμένη να είναι δεν μπορεί να κλειστεί μέσα στο σπίτι.

«Τέρμα το γυμναστήριο αν θέλεις να τα πάμε εμείς οι δύο καλά»: Εδώ γελάνε ...η γυναίκα Κριός δεν μπορεί ποτέ και για κανέναν να κόψει τις δραστηριότητές της. Ακόμα και αν το κάνει θα βαρεθεί τόσο πολύ, που στη συνέχεια θα ξενερώσει και με τη σχέση της!

oroskopos.grΠροσθήκη νέας απάντησης