Τι ξενερώνει μια γυναίκα Καρκίνο (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Την παραμελείς; Την μειώνεις μπροστά σε τρίτους; Δεν τις δείχνεις τα συναισθήματά σου και λειτουργείς απόμακρα; Τότε η γυναίκα Καρκίνος, θα νιώσει δυστηχισμένη και όταν διαπιστώσει ότι η κατάσταση δεν αλλάζει, θα αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον της.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Μαζί δεν μπορούμε να έχουμε κάτι παραπάνω από μία ελεύθερη σχέση»: Αν νομίζεις ότι ξεκαθαρίζοντας ευθέως τη θέση σου, θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου και θα ενδώσει, τότε θα ανακαλύψεις πόσο λάθος είσαι. Η γυναίκα Καρκίνος θέλει αφοσίωση, τρυφερότητα και συναισθηματική σταθερότητα!

«Δηλαδή ποιος κανόνας το λεει ότι πρέπει να σε πάρω τηλέφωνο κάθε μέρα και ότι κάθε Σάββατο πρέπει να βρεθούμε»: Η γυναίκα Καρκίνος, θέλει κάθε ώρα και στιγμή να παίρνει συναισθηματική επιβεβαίωση από το άνδρα που έχει δίπλα της. Αν δεν της τηλεφωνείς ή αν αμελείς να την βλέπεις, αργά ή γρήγορα θα την δεις να απομακρύνεται!

«Εντάξει, τρώγονται τα φαγητά σου αλλά δεν είναι και σαν της μαμάς μου»: Της αρέσει να περιποιείται τον άνδρα που έχει δίπλα της, να του μαγειρεύει και να τον φροντίζει σαν να είναι μικρό παιδί. Αν κάνεις όμως το λάθος και την συγκρίνεις με τη μαμά σου, ή προσβάλεις τις ικανότητες της στην μαγειρική ...ετοιμάσου να δεις ένα άλλο πρόσωπο!

oroskopos.grΠροσθήκη νέας απάντησης