Τι ξενερώνει μια γυναίκα Δίδυμο (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Σύντομα θα αρχίσει να χασμουριέται μία γυναίκα Δίδυμος, στο πλάι ενός άνδρα που είναι ακοινώνητος, εσωστρεφής και που δεν του αρέσει να εξελίσσεται, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται. Αν το αρσενικό που έχει δίπλα της δεν καταφέρνει να την ερεθίζει εγκεφαλικά, τότε δεν βρίσκει κανένα απολύτως ενδιαφέρον και βαριέται! Η γυναίκα Δίδυμος δεν θα μπορούσε να δεχτεί την καταπίεση, την ζήλια και τις υπερβολικές απαιτήσεις!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Δεν βρίσκω το λόγο να μιλάμε στο τηλέφωνο 3 φορές την ημέρα, τι άλλο πια να πούμε, τα έχουμε εξαντλήσει όλα»! Αν φίλε μου νομίζεις ότι δεν έχεις να πεις κάτι παραπάνω με μία γυναίκα Δίδυμο, τότε καλύτερα θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεις για κάτι άλλο.

«Μη μου το παίζεις εμένα ξύπνια, μάλλον δεν ξέρεις τι λες. Εγώ έχω δίκιο ότι και να πεις»: Αν κάνεις το λάθος να αμφισβητήσεις τα λόγια της ή να χλευάσεις τις γνώσεις της ...τότε μην περιμένεις να μείνει για πολύ δίπλα σου!

«Θα κάνεις αυτό που σου λεω, αν θέλεις να τα πάμε καλά»:  Η γυναίκα Δίδυμος, δεν «σηκώνει» από τελεσίδικες κουβέντες, απειλές και ούτε μπορείς να την κάνεις του χεριού σου! Μόνο με την επικοινωνία και τη συζήτηση θα καταφέρεις να την φέρεις στα νερά σου. Αν προσπαθήσεις να τις επιβληθείς, το παιχνίδι είναι χαμένο!

oroskopos.grΠροσθήκη νέας απάντησης