Τι ξενερώνει μια γυναίκα Αιγόκερω (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η γυναίκα Αιγόκερως ξενερώνει με τους άνδρες που έχουν πολύ φιλελεύθερες ιδέες. Μισεί την ασυνέπεια και την έλλειψη στόχων φιλοδοξιών και προγράμματος στη ζωή. Αν καταλάβει ότι στη ζωή σου επικρατεί χάος, μην περιμένεις να σου δώσει και τόση πολύ σημασία.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Θέλω μία σχέση μόνο για να περνάμε καλά, δεν σκέφτομαι το μέλλον»: Να περάσει καλά μόνος σου αγοράκι μου, θα σου απαντήσει η Αιγοκερίνα! Της φαίνεται βαρετό να έχει δίπλα της έναν άνδρα που σκέφτεται μόνο το σήμερα και όχι το αύριο. Προσβάλλεται όταν ένας άνδρας δεν θέλει μελλοντική πορεία μαζί της.

«Θέλω να μείνω αιώνια εργένης! Τα παιδάκια με εκνευρίζουν και η οικογένεια δεν είναι στα σχέδιά μου»:  Ο προορισμός της Αιγοκερίνας είναι να γίνει σύζυγος και μητέρα. Δεν μπορεί ούτε στιγμή να βρεθεί στο πλάι ενός άνδρα, που δεν σκέφτεται ποτέ του να κάνει οικογένεια.  Ακόμα και αν ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που αγαπά την οικογενειακή ζωή!

«Να προγραμματίσουμε από τώρα τι θα κάνουμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα;Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ μακρινά»: Η γυναίκα Αιγόκερως είναι οργανωτική, σκέφτεται πάντα μπροστά και θέλει στη ζωή της να επικρατεί πρόγραμμα. Αν εσύ είσαι της τελευταίας στιγμής,  αργά ή γρήγορα θα την κουράσεις!

oroskopos.grΠροσθήκη νέας απάντησης