Τι είναι η νέα τηλεοπτική σειρά του Star "9 Μήνες (2015)";


Ποια είναι η υπόθεση της τηλεοπτικής κοινωνικής σειράς του Mega Κύπρου "9 Μήνες" (στην Ελλάδα προβάλλεται από κανάλι του Star);

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Δάφνη, η Μαρίνα και η Κρίστη είναι τρεις γυναίκες, που συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς. Οι οικογένειές τους δοκιμάζονται όταν μεγάλα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τα πάντα στις ζωές τους.

Η Δάφνη, 28 χρονών, θετή κόρη ενός ζευγαριού, δουλεύει στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ψάχνει με αγωνία τα ίχνη της μητέρας της, που εξαφανίστηκε όταν ήταν μωρό. Θα βρεθεί μπροστά στην αποκάλυψη μυστικών του παρελθόντος με επίκεντρο έναν εμποδισμένο έρωτα. Παράλληλα μέσα από την δουλειά της θα ανακαλύψει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας, το οποίο θα την οδηγήσει ξανά στην ίδια της την οικογένεια και σε έναν επικίνδυνο έρωτα-φωτιά που "στήνεται" με σκοπό να την παραπλανήσει.

Η Μαρίνα, 40 χρονών, παντρεμένη, έχει μια κόρη που την έκανε κρυφά με την βοήθεια δότη σπέρματος. Ζει σε έναν τελματωμένο γάμο όταν εμφανίζεται ο φυσικός πατέρας της κόρης της. Είναι διάσημος stand up comedian, που έχει μόνο 9 μήνες ζωή, για να βρει μόσχευμα ήπατος. Μόνη σωτηρία η κόρη του, την οποία προσεγγίζει χωρίς να αποκαλύψει ποιος είναι. Γνωρίζει την Μαρίνα και ο αμοιβαίος έρωτας που προκύπτει θα αλλάξει την ζωή και των δυο.

Η Κρίστη, 17 χρονών, μαθήτρια Λυκείου, μένει έγκυος μέσα από μια νεανική ρομαντική σχέση. Όταν ο νεαρός σύντροφός της την εγκαταλείπει, δέχεται κάτω από πίεση να δώσει το παιδί, όταν αυτό γεννηθεί, κάνοντας συμφωνία με ένα παράξενο, επικίνδυνο ζευγάρι. Καθώς όμως, η εγκυμοσύνη προχωρεί, το ένστικτο της μητρότητας ξυπνάει μέσα της και αποφασίζει να κρατήσει το μωρό με κάθε κόστος. Τότε αρχίζει μια περιπέτεια που δεν μπορούσε να φανταστεί.

Γύρω τους ένα πάζλ από ήρωες που κρύβουν τα δικά τους μυστικά και πασχίζουν κι αυτοί να κερδίσουν την ευτυχία με κάθε τρόπο...Προσθήκη νέας απάντησης