Τι είναι το gadget και η εφαρμογή Barman για smartphone;


Απαντήσεις

Tο Barman είναι ένα νέο gadget που συνδυάζει μία ψηφιακή ζυγαριά, φωτισμούς LED, Bluetooth 4.0 και μία εφαρμογή για smartphones ώστε να βοηθήσει τους χρήστες του να δημιουργήσουν γευστικά cocktail.

Αρχικά ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετήσει ένα ποτήρι με ή χωρίς πάγο, επάνω στην επιφάνεια του Barman. Χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή επιλέγει μία συνταγή για το cocktail της αρεσκείας του και το gadget τον ειδοποιεί να αρχίσει να τοποθετεί τα σωστά υλικά και με τη σωστή σειρά στο ποτήρι.

Το Barman ταυτόχρονα φωτίζει το ποτήρι με ένα LED φως χρώματος μπλε ενώ όταν έχετε προσθέσει την κατάλληλη ποσότητα ο φωτισμός γίνεται κόκκινος, ώστε να σας ειδοποιήσει να σταματήσετε. Στη συνέχεια σας ενημερώνει για το επόμενο συστατικό και η διαδικασία επαναλαμβάνεται, μέχρι να ολοκληρωθεί το ποτό.

Επιπλέον, ο κάθε χρήστης μπορεί να αλλάξει κάποια από τα συστατικά ανάλογα με τις προτιμήσεις του ή ακόμα και να δημιουργήσει τις δικές του. Όταν το ποτό ολοκληρωθεί, το Barman σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε τη δημιουργία σας ή ακόμα και τη νέα σας συνταγή μέσα από το Facebook και το Twitter.

newsbeast.grΠροσθήκη νέας απάντησης