Στέλλα Αντύπα Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Στέλλας Αντύπα.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Στέλλα Αντύπα γεννήθηκε στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη και παρακολούθησε σεμινάρια RA.D.A.στο Central School Of Speech And Drama του Λονδίνου.

Έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο το 1994, όταν έπαιξε στο επεισόδιο «Δεύτερη ευκαιρία» της κοινωνικής σειράς του ΑΝΤ1 "Tαύρος με Τοξότη (1994)" στο ρόλο της Ιωάννας (κόρη), σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Ακολούθησαν ρόλοι της στις σειρές "Έρωτας κλέφτης (2000)" στο ρόλο της Μαρίνα, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, "Φιλί ζωής (2002)" στο ρόλο της Νάντιας, σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη, "Ευτυχισμένες μέρες (2004)", σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, "Έρωτας (2005)", σε σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου, "Ίχνη (2008)", σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, και, "7 θανάσιμες πεθερές (2008)" στο ρόλο της Φωτεινής, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Πετρινιώτη.

Στο κινηματογράφο συμμετείχε στις μικρού μήκους ταινίες "Στον Κήπο (2007)", σε σκηνοθεσία Χρόνη Θεοχάρη, "Τα Παιδιά Της Εξουσίας ()" στο ρόλο της Άρτεμις, σε σκηνοθεσία Άλκης Δαυίδ, και "Λογιστής ()" στο ρόλο της Μαρίας, σε σκηνοθεσία Glen Gers.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης