Σπύρος Σπαντίδας βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο Σπύρος Σπαντίδας γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου στην Αθήνα? και είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Θεοδοσιάδη.

Η πρώτη του δουλειά στο θέατρο ήρθε όταν ήταν ακόμα πρωτοετής και μαζί με τους υπόλοιπους συμφοιτητές του συμμετείχε στο χορό στην παράσταση Βάκχες στην Επίδαυρο. Τον επόμενο χρόνο ακολούθησαν οι "Εκκλησιάζουσες", ο "Μενέλαος" και ο "Πλούτος".

Το 1991, κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση συμμετέχοντας στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη "Φάκελος Αμαζών", η οποία προβλήθηκε από το κανάλι του Ant1. Από τότε έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές συμπεριλαβανομένων "Απαγορευμένη Αγάπη (1998)", "Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002)" ως Πέτρος Θεοδώρου, ο αντιεισαγγελέας στο 31ο επεισόδιο, "Με Τα Παντελόνια Κάτω (2013)"ως ο Στέφανος, ο αδελφός της Νίκης, και "Δικαίωση (2014)" ως ο δικηγόρος Θωμάς Νικολάου.

Στον κινηματογράφο τον είδαμε να παίζει τον ρόλο του Φάνη στην ταινία θρίλερ "Μοιραία Σχέση (2009)", σε σκηνοθεσία Ερρίκου Ανδρέου. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης