Σωτήρης Δούβρης Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα του έλληνα ηθοποιού Σωτήρη Δούβρη.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

O Σωτήρης Δούβρης γεννήθηκε στην Πάτρα, και είναι ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της «Δραματικής Σχολής Αθηνών Γ.Θεοδοσιάδη. Από το 2005 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα κάνοντας το επάγγελμα που ήθελε από τα εφηβικά του χρόνια, αυτό του ηθοποιού. Ασχολείται ακόμα με την μεταγλώττιση και φλερτάρει με την σκηνοθεσία και τη συγγραφή. Από το 2013, διευθύνει το δικό του Εργαστήρι Ερασιτεχνικού Θεάτρου σε συνεργασία με τη σχολή εικαστικών τεχνών ARTe. Επίσης, είναι στην θεατρική ομάδα ‘ΕΜΕΙΣ’ (την σημερινή ομάδα συλλογικού πολιτισμού ‘ΕΜΕΙΣ’).

Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε στις σειρές "Μαύρα μεσάνυχτα (2008)" στο Mega, "Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα (επεισόδιο: Ένα γράμμα στο ταξί) (2008)" στον Alpha, "Αληθινοί έρωτες (επεισόδιο: Τυχαία συνάντηση) (2008)" στον Alpha, "Το νησί (2010)" στο Mega, και, "Δικαίωση (2014)" στο Mega.

Στον κινηματογράφο, έπαιξε στη μικρού μήκους ταινία "Empty Frames (2014)" σε σκηνοθεσία Πάνου Ηλιακόπουλου, στον ρόλος του πατέρα του Μιχαήλ, και στη μεγάλου μήκους ταινία "Πέμπτη & 12 (2014)" σε σκηνοθεσία Θανάση Τσαλταμπάση, στο ρόλο του κύπριου ηθοποιού.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης