Σοφία Αλεξανιάν Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Σοφίας Αλεξανιάν.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Σοφία Αλεξανιάν γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1985 στην Ρωσία, και είναι ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Μαίρη Βογιατζή Τράγκα (2005).

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2007, όταν έκανε guest εμφάνιση στη καθημερινή κωμική σειρά του Mega "Μαρία η άσχημη (2007-2008)''  σε σκηνοθεσία Θοδωρή Κωνσταντόπουλου. Το 2008, εμφανίστηκε ως Σίσσυ, στην κωμική σειρά του Mega "Η πολυκατοικία (2008-2011)", σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Αρκετά χρόνια αργότερα, μας συστήθηκε ως Ιβάνκα, στην κωμική σειρά του Mega "Μάλιστα, Σεφ! (2015)", σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη.

periergos.gr

Γεια σ Σοφία,

Είχαμε γνωριστεί αργά το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου στο Μετρό του Ν Κόσμου (βγαίνοντας σ έπιασα κουβέντα κ σε ρώτησα αν γράφεις -μ είπες ναι :-). 'Εχω ανακαλύψει ποια είσαι εδώ και περίπου μιά εβδομάδα μέσα από το Πόε.

Δεν κατάφερα να παρακολουθήσω τη παραστασή σου κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αυτή τη βδομάδα αλλα θα ήθελα πολύ να σε ξαναδώ.

Αν διαβάσεις αυτά τα παραπάνω στείλε μ ένα μην στο alexandros84@protonmail.com. Γιατί πέρα από τη ζωή σήμερα κ τη ζωή χθες, ελπίζω να υπάρχει κ η ζωή αύριο.

Προσθήκη νέας απάντησης