Σκεύη Παπαμιλτιάδους Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της κύπριας ηθοποιού Σκεύης Παπαμιλτιάδους.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Σκεύη Παπαμιλτιάδους γεννήθηκε στις 27 Απριλίου στη Λεμεσό και είναι ηθοποιός. Έχει άλλα τρία αδέλφια, δυο κορίτσια, ένα εκ των δύο είναι η δίδυμη αδελφή της και έναν αδελφό. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Melissa Art School της Έλντας Πανοπούλου καθώς επίσης του ΤΕΙ Αθηνών στο Τμήμα Φυσιοθεραπείας. Είναι επίσης διπλωματούχος ναυαγοσώστης και ρυθμικής-ενόργανης γυμναστικής.

Στη τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές "Πρεμιέρα (2011)", "Ότι αγάπησα (2011-2012)" και "Νιώσε με (2012)" στον ΑΝΤ1, "Γυμνοί αγγέλοι (2010)" στο Μega καθώς και περάσματα από άλλες σειρές του ΡΙΚ, Sigma και Plus TV. Συμμετείχε επίσης στο project του ΟΗΕ για τη Τουρκοκυπριακή φιλία.

Στο Θέατρο πήρε μέρος σε παραστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο όπως «Ο Αχόρταγος» σε σκηνοθεσία Έντα Πανοπούλου, στο Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στη Κύπρο με τη «Λυσιστράτη, «Jordan» σε σκηνοθεσία Ζωής Ρηγοπούλου,  «Ράφτης Κυριών», «Έτσι το βλέπω» σε σκηνοθεσία Έλντα Πανοπούλου, «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» σε σκηνοθεσία Μαρία Φιλίππου, «Οδυσσεβάχ» και «Ένα καπέλο γεμάτο βροχή» σε σκηνοθεσία Πέτρος Καρατζιάς, «Θεός Βοηθός» σε σκηνοθεσία Φιλιππου Σοφιανού, «Ρωμαίος και Ιουλιέττα»σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης