Σεσίλ Ντε Φρανς (Cécile De France) βιογραφία


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Cécile de France γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1975 και είναι Βελγίδα ηθοποιός. Αφού αναγνωρίστηκε από τους ρόλους της σε ταινίες του γαλλικού κινηματογράφου, όπως "L'Art (délicat) de la séduction (2001)" και "Irène (2002)", κέρδισε τη διεθνή προσοχή από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στο "High Tension (2003)" και στο "Hereafter (2010)".

Γεννημένη στο Ναμούρ, έφυγε από το Βέλγιο σε ηλικία 17 ετών για να πάει στο Παρίσι όπου σπούδασε θέατρο για δύο χρόνια δίπλα στην ηθοποιό Jean Paul Denizon, βοηθό του Βρετανού σκηνοθέτη Peter Brook. Στη συνέχεια φοίτησε τρία χρόνια (1995-1998) στην υποκριτική ακαδημία ENSATT (École Nationale Supérieure des Arts et Techniques du Théâtre) στο Département Comédie πρώτα στο Rue Blanche στο Παρίσι και μετά στη Λυών. Την ανακάλυψε ο ατζέντης Dominique Besnehard και εμφανίστηκε σε γαλλικές επιτυχίες όπως L'Art (délicat) de la séduction (2001) και Irène (2002).

Η διεθνής επιτυχία της ήρθε με την ταινία τρόμου "High Tension (2003) (UK τίτλος: Switchblade Romance, US title: High Tension), η οποία έκανε παγκόσμια επιτυχία. Έπεσε στα βλέμματα των παραγωγών του Χόλιγουντ και σύντομα κέρδισε τον πρώτο σημαντικό ρόλο της σε μια αμερικανική παραγωγή, στο "Around the World σε 80 Days (2004)", στο οποίο πρωταγωνίστησε μαζί με τον Jackie Chan και τον Steve Coogan.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης