Πότε κυκλοφορεί το iPhone 5s (2013);


Απαντήσεις

το iphone to 5 εχει ενα μηνα και στην Ελλαδα! Και νομιζω ποιο οικονομικο εινα στα καταστηματα του κοσμοτε που το παρουσιασαν και οταν κυκλοφορισε στα μαλλ 12 η ωρα το βραδυ και για αυτο ειναι ποιο οικονομικο! Καλοριζικο!

Η Apple θα ανακοινώσει το επόμενης γενιάς iPhone, αυτό που εδώ και καιρό αποκαλούμε iPhone 5S σε ένα ειδικό event την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου μάλλον μαζί με μια οικονομικότερη iPhone συσκευή που οι μέχρι τώρα φήμες την αναφέρουν με την ονομασία iPhone 5C.

H παραπάνω πληροφορία διέρρευσε από το AllThingsD που δεν πέφτει ποτέ έξω σε ότι έχει να κάνει με επερχόμενες ημερομηνίες event της Apple.

Πέρυσι το iPhone 5 είχε ανακοινωθεί την Τέταρτη, 12 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησε η διάθεση του την Παρασκευή στις 21 Σεπτεμβρίου. Δύο χρόνια πριν το iPhone 4S είχε ανακοινωθεί στις 4 Οκτωβρίου και η διάθεση του ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Με βάση αυτό αν η Apple συνεχίσει να έχει τον ίδιο σχεδιασμό μεταξύ ανακοίνωσης και διάθεσης, δηλαδή τη δεύτερη Παρασκευή μετά την ανακοίνωση τότε αναμένουμε τα πρώτα iPhone 5S και iPhone 5C να γίνουν διαθέσιμα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αυτό επίσης σημαίνει πως μάλλον θα δούμε την Gold Master έκδοση του iOS 7 στις 10 Σεπτεμβρίου μιας και η Apple συνηθίζει να κάνει την τελική έκδοση διαθέσιμη στους προγραμματιστές την ημέρα του event και μάλλον θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό στις 18 Σεπτεμβρίου.

Το AllThingD δεν ανέφερε κάτι για iPad και iPad Mini για αυτό το event αλλά ας μην ξεχνάμε πως πέρυσι εμφανιστήκαν επί σκηνής όχι μαζί με το iPhone 5, αλλά αργότερα με τα νέα Mac σε ξεχωριστό event.

Μερικές εβδομάδες απομένουν λοιπόν για να δούμε την Apple να ανακοινώνει και να παρουσιάζει τον διάδοχο του iPhone 5 και ίσως μια ακόμη φτηνότερη συσκευή iPhone.

appleworldhellas.com

Προσθήκη νέας απάντησης