Υποβλήθηκε από psilos την Παρ, 10/10/2014 - 15:36.
Αν θέλετε σφιχτό αυγό με μαλακό κρόκο τα αυγά θα πρέπει να βράσουν 4-5 λεπτά. Με την προυπόθεση ότι έχετε βράσει πιο μπροστά νερό, και ότι τα αυγά είναι με θερμοκρασία δωματίου.
Αν πάλι θέλετε αυγά και με σφιχτό κρόκο τότε προτιμήστε τα αυγά να μην είναι φρέσκα και βράστε τα για 10-12 λεπτά. Και πάλι με τις παραπάνω προυποθέσεις.
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Αν θέλετε σφιχτό αυγό με
Αν θέλετε σφιχτό αυγό με μαλακό κρόκο τα αυγά θα πρέπει να βράσουν 4-5 λεπτά. Με την προυπόθεση ότι έχετε βράσει πιο μπροστά νερό, και ότι τα αυγά είναι με θερμοκρασία δωματίου.
Αν πάλι θέλετε αυγά και με σφιχτό κρόκο τότε προτιμήστε τα αυγά να μην είναι φρέσκα και βράστε τα για 10-12 λεπτά. Και πάλι με τις παραπάνω προυποθέσεις.
Προσθήκη νέας απάντησης