Πότε ανοίγουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο (2013);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

 Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα παρουσιαστούν στα σχολεία τους τη Δευτέρα 09.09.2013, για να κατανεμηθούν σε τάξεις.

 Τα παιδιά κάτω των 4 8/12 χρόνων που φοιτούν και τη σχολική χρονιά 2012-2013 σε νηπιαγωγείο, καθώς και τα παιδιά προδημοτικής ηλικίας 4 8/12 - 5 8/12 χρόνων, θα αρχίσουν κανονικά τη φοίτησή τους τη Δευτέρα 09.09.2013.

Τα γυμνάσια και τα λύκεια αρχίζουν την ίδια μέρα κατά πάσα πιθανότητα.

Εάν κάποιος είναι μεταξεταστέος ,μπορεί να δει το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων στο link: http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies/590-panelladikes-programma-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn.html

Τα σχολεία για το σχολικό έτος του 2013 θα ανοίξουν για τους μαθητές την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

esos.gr

Τελικά πότε ανοίγουνποτε θα ανοιξουν τα σχολεια?Ολο παραπληροφορηση,τα σχολεια ΔΕΝ ξεκινουν ποτε πριν τις 11 Σεπτεμβριου...ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ 13/09/2013  ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ 11/09/2013 ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ!........

ΕΧΩ ΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.....ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ

 

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΜΑΙL ΣΤΟ: sorryblack@yahoo.grΜην περιμένετε από μια σελίδα να σας ενημερώσει πότε θα ανοίξουν τα σχολεία γιατί η μία γράφει το μακρύ της και η άλλη το κοντό της!!!!

Περιμένετε μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ή τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και περάστε από το σχολείο του παιδιού σας. Σίγουρα έχουν αναρτήσει τι ώρα θα γίνει ο αγιασμός και πότε. 

Υπάρχουν και τα τηλέφωνα. Τα σχολεία είναι ανοιχτά από 2 Σεπτεμβρίου και οι διευθυντές στη θέση τους όπως και οι δάσκαλοι που έχουν υπηρεσία. Κάντε ένα κόπο να τηλεφωνήσετε και να ρωτήσετε πότε ανοίγουν τα σχολεία! Σίγουρα ο διευθυντής του κάθε σχολικού συγκροτήματος είναι πιο ενημερωμένος από μια σελίδα στο ιντερνετ!!!!!

Προσθήκη νέας απάντησης