Πόσο κρέας πρέπει να τρώμε;


Απαντήσεις





Κόκκινα κρέατα (όπως μοσχάρι, χοιρινό ή μοσχάρι), 2-4 φορές μηνιαίως ή το πολύ μέχρι 1 φορά εβδομαδιαίως (έως 150 γραμμάρια τη φορά, δηλαδή ένα τυπικό φιλέτο ή μια μέτρια μπριζόλα χωρίς το κόκαλο).

Λευκά κρέατα (όπως κοτόπουλο ή γαλοπούλα) 1-2 φορές εβδομαδιαίως) σε ποσότητα 150-200 γραμμάρια τη φορά, δηλαδή όσο περίπου ένα φιλέτο από στήθος ή μπούτι κοτόπουλου.



Προσθήκη νέας απάντησης