Υποβλήθηκε από pan3042 την Τρί, 21/05/2013 - 11:50.
Συνολικά θέλει περίπου 20-25 λεπτά. Διαβάστε αναλυτικά όλη την διαδικασία:
Βάζουμε το μπρόκολο σε μια λεκάνη με νερό (να ειναι ολο βυθισμένο) και ρίχνουμε ξύδι στο νερό. Ετσι καθαρίζεται καλύτερα παρά με σκέτο νερό. Το αφήνουμε έτσι για κανένα 10λεπτο και τότε θα δούμε τα ζουζούνια νεκρά που θα επιπλέουν (αν έχει το μπρόκολο που είναι βαθιά μέσα στο φύλλωμα).
Μετά το ξεπλένουμε και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση, κομμένο σε πιο μικρά κομματάκια (όπως το κουνουπιδι). Το βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου ένα τέταρτο και μετά δοκιμάζουμε με ένα πιρούνι αν τρυπιέται στις ρίζες του εύκολα (αν ναι είναι έτοιμο).
Πρόσεχε μην το βράσεις πολύ και αρχίσει να δυαλύεται. Μετά το στραγγίζεις, το βάζεις στο πιάτο, βάζεις λεμόνι, λάδι και αλάτι αν θες και το τρως.
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Συνολικά θέλει περίπου 20-25
Συνολικά θέλει περίπου 20-25 λεπτά. Διαβάστε αναλυτικά όλη την διαδικασία:
Βάζουμε το μπρόκολο σε μια λεκάνη με νερό (να ειναι ολο βυθισμένο) και ρίχνουμε ξύδι στο νερό. Ετσι καθαρίζεται καλύτερα παρά με σκέτο νερό. Το αφήνουμε έτσι για κανένα 10λεπτο και τότε θα δούμε τα ζουζούνια νεκρά που θα επιπλέουν (αν έχει το μπρόκολο που είναι βαθιά μέσα στο φύλλωμα).
Μετά το ξεπλένουμε και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση, κομμένο σε πιο μικρά κομματάκια (όπως το κουνουπιδι). Το βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου ένα τέταρτο και μετά δοκιμάζουμε με ένα πιρούνι αν τρυπιέται στις ρίζες του εύκολα (αν ναι είναι έτοιμο).
Πρόσεχε μην το βράσεις πολύ και αρχίσει να δυαλύεται. Μετά το στραγγίζεις, το βάζεις στο πιάτο, βάζεις λεμόνι, λάδι και αλάτι αν θες και το τρως.
Προσθήκη νέας απάντησης