Πως να κατακτήσετε έναν άντρα Τοξότη (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο άντρας Τοξότης, ο υπέροχος εραστής ή αλλιώς η μηχανή του σεξ. Ο άντρας που δεν θα κολλήσει πουθενά. Ο άντρας που διακατέχεται ταυτόχρονα και από τρυφερότητα και κατανόηση. Μπορεί να είναι ένα τέλειο σύνολο-πακέτο, αλλά οι γυναίκες επιλέγουν να τον αποφύγουν, λόγο της χυδαιότητας του και της ανειλικρίνειάς του. Δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τις προθέσεις του, με αποτέλεσμα να γίνεται τις περισσότερες φορές χυδαίος και σπαστικός.

Λόγο της περίεργης, απότομης και συχνά ενοχλητικής συμπεριφοράς του, είναι δύσκολο να μείνει κάποια γυναικά μαζί του, ακόμα και αν πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτόν, γιατί πάντα την παρακολουθεί σε κάθε της κίνηση, ακόμα και όταν εκείνη πηγαίνει τουαλέτα.

Όποτε το φλερτ με τον Τοξότη θέλει σπιρτάδα, εξυπνάδα, και η γυναίκα που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, πρέπει να βρει τα κουμπιά του. Ένα βλέμμα όλο υπονοούμενα ή ένα γλυκό και τρυφερό χαμόγελο είναι ικανά να ρίξουν έναν Τοξότη. Είναι αρκετά για να τον κάνουν να ενθουσιαστεί. Ο Τοξότης θα προσπαθεί πάντα να καλλιεργεί τον πνευματικό και ψυχικό κόσμο της γυναικάς που βρίσκεται πλάι του. Αυτό είναι ίσως και το μόνο πρόβλημα. Αν θα καταφέρει η γυναίκα που τον θέλει διπλά της, να διακρίνει τον βαθύ, ομολογουμένως, εσωτερικό του κόσμο, την καλή του κάρδια και την φιλοτιμία του. Ότι δεν θα παρασυρθεί δηλαδή από το εκρηκτικό του παρουσιαστικό.

Αν όμως εκείνη δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τον άνθρωπο Τοξότη, τότε καλό θα ήταν να μην τον προκαλέσει, να μην του δώσει πολύ θάρρος, καθώς τότε θα της γίνει πολύ φορτικός. Δεν θα σταματήσει δηλαδή να την ενοχλεί, να την πειράζει, να ασχολείται γενικά μαζί της, μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.

astrologia-zwdia.grΠροσθήκη νέας απάντησης