Πως να κατακτήσετε έναν άντρα Παρθένο (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η μεγάλη επιδεξιότητα, η αυτοθυσία που τον διακατέχει, η εργατικότητα του και η φιλοτιμία του, είναι τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τον Παρθένο στα μάτια μιας γυναικάς. Χάρη σε αυτές τις αρετές θα καταφέρει να σας συγκινήσει. Αντιθέτως όμως με τον Λέοντα ο Παρθένος, αηδιάζει και ξενερώνει από τις πολλές κολακείες και τα πολλά κομπλιμέντα. Μάλιστα, μπορούν να τον κάνουν καχύποπτο απέναντί σας. Γενικά δεν συγκινείτε από διάφορες εκδηλώσει θαυμασμού, παρά μόνο από τις πράξεις σας. Για να σας ανοίξει τον εσωτερικό του κόσμου και την κάρδια του, θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός και να περάσετε-ζήσετε πολλά μαζί. Ο Παρθένος από την φύση του, δεν έχει προτεραιότητα στην ζωή του τις γυναίκες και το σεξ.

Για να τον πλησιάσετε και για να τον βάλετε στην ζωή σας, θα πρέπει πρώτα να του αποδείξετε πως είστε καλή φίλη και πως ενδιαφέρεστε για τα ενδιαφέροντα του και κυρίως για την δουλεία του. Απλά ρωτήστε τον τί δουλεία κάνει. Ενστερνιστείτε τις απόψεις του, καθώς μόνο έτσι θα κερδίσετε έναν τόσο εργατικό άντρα. Καλέστε τον στο σπίτι σας για ένα απλό, νόστιμο, αλλά λιτό γεύμα και εκμυστηρευτείτε του τα προβλήματα σας, βάζοντας όμως σάλτσες. Στην συνέχεια, ζητήστε του την βοήθεια του. Να είστε σίγουροι πως ο Παρθένος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα σας. Θα καταφέρεται να τον συγκινήσετε και να τον κάνετε να νιώσει χρήσιμος και απαραίτητος στην ζωή σας.

Αν συνεχίσετε όμως, να κάνετε παρέα με ένα Παρθένο, για αρκετό καιρό, να περιμένετε πως κάποια στιγμή θα σας κάνει πρόταση γάμου.

astrologia-zwdia.grΠροσθήκη νέας απάντησης