Πως να κατακτήσετε έναν άντρα Ιχθύ (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο άντρας Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ήσυχα και ήρεμα ζώδια. Αντί να χρησιμοποιήσει την εξυπνάδα, ομορφιά, θέληση, αποφασιστικότητα του για να γητεύσει τις γυναίκες, εκείνος απευθύνεται κατευθείαν στα μητρικά συναισθήματα της κάθε γυναικάς. Αν σας τραβήξει την προσοχή ή νιώσετε ένα τσίμπημα στην κάρδια σας για έναν Ιχθύ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατέ να τον πάρετε από την γωνία που κάθετε μονάχος του, και να του ζητήσετε να σας πει τον πόνο του.

Τότε είναι που ο Ιχθύς, θα κλαφτεί στον ωμό σας. Θα αρχίσει να σας μιλάει για την κοινωνική αδικία που βιώνει, πως καμία γυναίκα δεν τον θέλει και δεν το καταλαβαίνει, πως οι άλλοι άντρες τον ζηλεύουν για τις μοναδικές του ικανότητες και θέλουν να τον βλάψουν. Ποσό πολύ θα ήθελε να βρει μια γυναίκα που να του συμπαραστέκεται πραγματικά σε όλη του την ζωή. Αν αποφασίστε να ενδώσετε τότε πιάστε του το χέρι και οδηγήστε τον όπου εσείς θέλετε. Να είστε σίγουρη πως ο Ιχθύς θα σας πάρει από πίσω έχοντάς σας απολυτή εμπιστοσύνη.

Αν οι προθέσεις είναι καλοπροαίρετες-φιλικές μόνο, και δεν έχετε σκοπό να κάνετε ερώτα μαζί του, τότε ο άνδρας Ιχθύς θα το πάρει τόσο βαριά και με τόσο θλιμμένο ύφος που θα σας δημιουργήσει τέτοιες ένοχες, αναγκάζοντάς σας να πατέ στο κρεβάτι μαζί του. Με το πονεμένο και ενοχικό του βλέμμα θα σας υποτάξει στην θέληση του. Λίγες είναι εκείνες οι γυναίκες που θα καταφέρουν να αντισταθούν στον οίκτο του Ιχθύ.

Αν προχωρήσετε βιαστικά με έναν Ιχθύ, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεμπλέξετε μαζί του. Θα σας ακολουθεί παντού. Σκεφτείτε καλά αν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια σχέση μαζί του, αφού θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαλλαχτείτε από την παρουσία του.

astrologia-zwdia.grΠροσθήκη νέας απάντησης