Πως να κατακτήσετε έναν άντρα Δίδυμο (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

ΑπαντήσειςΗ γυναίκα που θα ερωτευτεί έναν Δίδυμο, δεν είναι απαραίτητο να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Αρκεί να του δείξει τον βαθύτερο εσωτερικό της κόσμο ή τις διανοητικές και γνωστικές της ικανότητες για ένα συγκεκριμένο θέμα, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μονά τους. Θα έρθει δηλαδή η πρόταση από κει που δεν το περιμένεις από τον ίδιο τον Δίδυμο.

Γενικά πάντως, ο άνδρας Δίδυμος είναι εγωιστής, εγωκεντρικός, αλλά ταυτόχρονα ζουν δυο άτομα, δυο προσωπικότητες μέσα στο ίδιο σώμα. Είναι δηλαδή διχασμένος. Ο Δίδυμος βάζει καλούπια-στάμπες στις γυναίκες, ανάλογα με τον αν είναι όμορφες, καλές, κακές, άσχημες, γλύκες, ντροπαλές, έξυπνες, χαζές. Αν πραγματικά όμως ενδιαφέρεσαι να τον κερδίσεις, είναι καλυτέρα αρχικά να μείνεις σε κάποια απόσταση από τον Δίδυμο, ώστε να μελετήσεις προσεκτικά σε ποιες κατηγορίες τοποθετεί τις γυναίκες, και σε ποια κατηγορία έχει τοποθετήσει και εσένα. Ο Δίδυμος δεν θέλει βιασύνες, θέλει όλα να γίνουν χαλαρά και ήρεμα, ώστε να γίνουν σωστά και να μην σε παρεξηγήσει.

Αφού καταλάβεις πως ο άντρας Δίδυμος, τοποθετεί την κάθε γυναίκα και που περίπου έχει τοποθετήσει και εσένα, τότε ήρθε η ώρα να του δείξεις ποσό έξυπνη, όμορφη, και καλή είσαι. Το βασικότερο στοιχειό όμως που θα μετρήσει στην ψυχοσύνθεση του Διδύμου, ώστε να σε επιλέξει ως κοπέλα του, είναι να σε θαυμάσει για την εξυπνάδα σου. Δεν θέλει τσαχπινιές, η δωσίλογα απλά να του δείξεις ότι έχεις υψηλό νοητικό επίπεδο. Αν ο Δίδυμος σε έχει κατατάξει στην κατηγορία της χαζής ή της άσχημης, φρόντισε να του αποδείξεις το αντίθετο με κάθε μέσο, καθώς δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ προσπάθησε να αναδείξεις το διανοητικό σου μεγαλείο, αφού αυτό αποτελεί το πρώτο και το μεγαλύτερο “όπλο” στην προσπάθεια σου να τον κατακτήσεις.

astrologia-zwdia.gr

Προσθήκη νέας απάντησης