Πως να φτιάξω πιο νόστιμο το κοκκινιστό;


Θέλω να μαγειρέψω κοκκινιστό και θέλω να το κάνω πιο γευστικότερο. Τι μου προτείνεται;

Απαντήσεις





Όταν μαγειρεύετε κοκκινιστό κρέας στην κατσαρόλα, κόψτε το σε μικρές μερίδες. Τα μικρότερα κομμάτια κρέατος απορροφούν περισσότερη σάλτσα και έτσι γίνονται νοστιμότερα. Για επιπρόσθετη νοστιμιά και πιο εκλεπτυσμένη γεύση, προσθέστε στη σάλτσα λίγη ξεραμένη πορτοκαλόφλουδα.



Προσθήκη νέας απάντησης