Ποιοι είναι οι πιο «προικισμένοι» άντρες;


Όταν λέμε ότι ένας άντρας είναι προικισμένος (πέος) τι πραγματικά εννοούμε;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Θραύση κάνει στο Διαδίκτυο μία από τις πιο αμφιλεγόμενες συγκριτικές έρευνες σχετικά με το μήκος του αντρικού μορίου σε διάφορες χώρες. Σύμφωνα με αυτήν:

  • Πρώτοι στην παγκόσμια λίστα... μήκους έρχονται οι Κονγκολέζοι με 18 εκατοστά.
  • Ενώ τελευταίοι οι Κορεάτες με 9,7 εκατοστά.
  • Οι Έλληνες φτάνουμε μεσοσταθμικά στα 14,73 εκατοστά, μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, που ενέρχεται στα 14,5 εκατοστά, και καταλαβάνουμε τη 15η θέση στην ευρωπαΪκή κατάταξη, με πρώτους τους Ούγγρους (16,51 εκατοστά) και τελευταίους τους Ρουμάνους (12,73 εκατοστά).
  • Παρεμπιπτόντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ως πραγματικά μικρό πέος (μικροφαλλία) θεωρείται αυτό που έχει μήκος κάτω από 4 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας και κάτω από 7,5 εκατοστά σε στύση - το μύκος του κόλπου είναι περίπου εκατοστά. Αντίθετα, μήκος μεγαλύτερο των 0 εκατοστών εντάσσει αυτομάτως το πέος στα λεγόμενα υπερμεγέθη ή, αλλιώς «πολύ προικισμένα»...
(μικροφαλλία) θεωρείται αυτό που έχει μήκος κάτω από 4 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας και κάτω από 7,5 εκατοστά σε στύση -    Για την ακρίβεια μικροφαλλία χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα πέος το οποίο σε στύση έχει μήκος μικρότερο κατά 2,5 σταθερές αποκλίσεις από τον μέσο όρο. Π.χ. άλλο η μικροφαλλία του κινέζου και άλλη του κογκολέζου. Δηλαδή ένας κινέζος με πέος 9 εκατοστά την έχει μικρή αλλά δεν έχει μικροφαλλία. Ένας κογκολέζος όμως που την έχει 9 εκατοστά έχει και μικρό πέος και μικροφαλλία, επειδή κατά μέσο όρο την έχουν πολύ μεγαλύτερη οι κογκολέζοι απο τους κινέζους. 

Για περισσότερα σχετικά με την μικροφαλλία υπάρχει αυτή η πολύ καλή σελίδα: http://www.micropenis.info/2013/10/mikrofallia.html

Προσθήκη νέας απάντησης