Ποιο είναι τo μυστικό της επιτυχημένης σχέσης για έναν Λέων (ζώδιο);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς, τότε είσαι ένας δυναμικός άνθρωπος που έχεις πάθος και λαχτάρα για τη ζωή. Ο έρωτας είναι για σένα πηγή ενέργειας, σε αναζωογονεί και σε ενθουσιάζει. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν μπορείς να δεχτείς εύκολα την ερωτική απόρριψη, φροντίζεις λοιπόν πάντα να κυνηγάς και να κατακτάς τους ερωτικούς σου στόχους και σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις. Αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο με τον οποίο θα μπορείς να μοιράζεσαι έντονες ερωτικές στιγμές και η φλόγα του πόθου και του πάθους θα είναι πάντα αναμμένη στη σχέση σας.

Ιδανικό ερωτικό ταίριασμα
Η αισθηματική σχέση που μπορεί να σε καλύψει και να χαρακτηριστεί «ιδανική» από πλευράς συμβατότητας είναι με ένα από τα ζώδια του ίδιου στοιχείου με το δικό σου, δηλαδή με Κριό, με Λέων ή Τοξότη. Τα συναισθήματα που αναπτύσσονται ανάμεσά σας είναι δυνατά και παθιασμένα και η πορεία της σχέσης σας διαγράφεται επιτυχής γιατί ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου. Βασική επιθυμία των ζωδίων της φωτιάς είναι η δράση και σίγουρα η σχέση με ένα ζώδιο που ανήκει στο ίδιο στοιχείο με σένα, θα μείνει αξέχαστη στην πορεία της.

Τα αντίθετα πάντα έλκονται
Η σχέση σου με τα ζώδια του Αέρα, δηλαδή με Δίδυμους, Ζυγούς ή Υδροχόους, θα σου φανεί ως μία συναρπαστική πρόκληση. Τα «αέρινα» ζώδια μπορούν εύκολα με τον διάλογο και την επικοινωνία να τιθασεύσουν τις ηγετικές σου διαθέσεις. Με την κοινωνικότητά τους αλλά και το πνεύμα τους, καταφέρνουν να σε διεγείρουν και να σε κρατούν σε εγρήγορση.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη
Με τα ζώδια της Γης, δηλαδή με Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, η σχέση σας μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορη και η εξέλιξή της αποδεικνύεται ανιαρή. Η λογική και πρακτική προσέγγιση, που έχουν για τον έρωτα τα γήινα ζώδια, δεν ταιριάζει με την ενθουσιώδη, κεφάτη και εξωστρεφή φύση σου, που θέλεις να κάνεις κάθε επιθυμία σου πραγματικότητα, έστω και αν έχει κόστος.

Ξανασκέψου το
Με τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς), αρχικά θα ενθουσιαστείς και θα νιώσεις ότι έχεις «ερωτοχτυπηθεί». Η πορεία της σχέσης όμως δεν προδιαγράφεται το ίδιο έντονη, αφού πολύ σύντομα θα θεωρήσεις δεδομένα τα συναισθήματα του υδάτινου ζωδίου και θα νιώσεις ότι πιέζεσαι συναισθηματικά. Το κίνητρο για ερωτικό κυνήγι και κατάκτηση, γρήγορα σου φεύγει με τα ζώδια του νερού…

astrologos.grΠροσθήκη νέας απάντησης