Ποιες τροφές είναι κατάλληλες για τη καρδιά;


Απαντήσεις





Τα κόκκινα και μοβ σταφύλια (μαζί με άλλα σκουρόχρωμα φρούτα και λαχανικά) περιέχουν φλαβονοειδή, τα οποία, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις, από καρκίνο αλλά και από τη γήρανση του εγκεφάλου. Μια πρόσφατη έρευνα από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν έδειξε ότι τα σταφύλια, που σαν τσαμπί έχουν τη μορφή της καρδιάς, μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο της πίεσης του αίματος.



Προσθήκη νέας απάντησης