Ποιες θα είναι οι τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές του STAR (2012-2013);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Το Star δεν έχει αποφασίσει αν η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου η μία εβδομάδα αργότερα, αλλά η πρώτη σύσκεψη θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Πιθανόν ο Φώτης και η Μαρία να κάνουν πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 2013 όπως επίσης η Τατιάνα ΣτεφανίδουΤην Δευτέρα 1η ή την Δευτέρα 7η Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η «Μεσημεριανή Μελέτη», με την Ελεωνόρα Μελέτη να παραμένει στο τιμόνι της εκπομπής.η Χριστίνα Παύλου από τη νέα σεζόν θα μεταδίδει το δελτίο ειδήσεων του Star στα αγγλικά, μέσω διαδικτύου. Αν τα νούμερα είναι αρεστά στους υπεύθυνους του καναλιού, τότε το δελτίο προβληθεί και από το κανάλι.Η 7η Οκτώβρη είναι η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης για την εκπομπή «Φώτης και Μαρία live».Στις 17 Σεπτεμβρίου, και όχι αρχές Οκτωβρίου, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», στο Star.Μία καινούργια νεανική σειρά κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο το STAR, καθώς από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 22:00 θα προβάλλει τη σειρά μυστηρίου «The Vampire Diaries».

Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η 17χρονη Έλενα, που προσπαθεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό των γονιών της. Δευτέρα 17 Σεπτεμβίου κάνουν πρεμιέρα οι ψυχαγωγικές εκπομπές ''Μεσημεριανή Μελέτη'' ''Mίλα'' και ''Φώτης και Μαρία Live''Πρεμιέρα κάνουν σήμερα οι τρεις εκπομπές του Star «Μεσημεριανή Μελέτη», «Μίλα» και «ΦουΜου Live».

Την αρχή κάνει το μεσημέρι η Ελεονώρα Μελέτη στη μία το μεσημέρι, η οποία επιστρέφει με δύο νέα πρόσωπα που θα έχουν τις δικές τους ενότητες.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 15:30 η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή «Μίλα», η οποία φέτος θα έχει αρκετές δόσεις infotainment.

Μετά την Στεφανίδου, στις 17:50 ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έρχονται ανανεωμένοι και υπόσχονται να μας κρατήσουν συντροφιά με τα χιουμοριστικά τους βίντεο.

Προσθήκη νέας απάντησης