Ποιες θα είναι οι τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές του ΣΚΑΪ (2012-2013);


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Πρώτος αρχίζει την εκπομπή του «ΣΚΑΪ στις 7:00» ο Νίκος Ευαγγελάτος τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, με όλη την ειδησεογραφία της ημέρας, ενώ από τις 25 Αυγούστου ο Γιώργος Αυτιάς θα μας λέει και πάλι «Καλημέρα» κάθε Σαββατοκύριακο.

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, όπως αναφέρει το Tv Box, επιστρέφουν στους δέκτες μας το πρωί η Πόπη Τσαπανίδου και το απόγευμα η Εύα Αντωνοπούλου με το «ΣΚΑΪ life».

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη επιστρέφει στην τηλεοπτική οθόνη με νέες αποκαλύψεις, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 23:00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στα άδυτα της διαιτησίας, της αθλητικής δικαιοσύνης και του παραγοντικού παρασκηνίου ,η εκπομπή που έφερε στο φως το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, θα δώσει και πάλι τον τόνο στην αθλητική επικαιρότητα.

Κάθε Δευτέρα, στις 23.00 το βράδυ, η μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή διαλόγου θα βρίσκεται στη σέντρα της αλήθειας για να συνεχίσει να ρίχνει άπλετο φως στο σκοτάδι, όπως κάνει εδώ και 23 χρόνια.Στις επάλξεις επιστρέφουν τη Δευτέρα, 27 Αυγούστου, η Εύα Αντωνοπούλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την εκπομπή "ΣΚΑΙ LIFE".

Η εκπομπή τούς  επιστρέφει και πάλι στην οθόνη του ΣΚΑΪ.

Θα προβάλλεται καθημερινά, 15:00 με 17:00 από Δευτέρα ως και Παρασκευή.Η πρώτη σατιρική εκπομπή που θα κάνει «ποδαρικό» τη νέα σεζόν είναι η «Συντέλεια», στον ΣΚΑΪ.

Τη στιγμή που «Ράδιο Αρβύλα» και Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζουν πρεμιέρα τέλη Οκτωβρίου, ο Μάνος Βουλαρινός επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου.Ο Τζέιμς Μπελούσι πρωταγωνιστεί στη νέα συναρπαστική σειρά «The Defenders» που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 23:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 η πρεμιέρα της «Συντέλειας»Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο το πρωί στις 11:30 ο «Κόσμος Ανάποδα» με την Σοφία Τσίπα.

Προσθήκη νέας απάντησης