Ποια ταινία να δω σήμερα;


Απαντήσεις

12 Ιανουαρίου 2013 :  Ταινία που δεν θα βαρεθείς όσο τη βλέπεις είναι η "Flight (2012)" με πρωταγωνιστή έναν από τους καλυτερους μαύρους ηθοποιούς, τον Denzel Washington.

11 Ιανουαρίου 2013 :  Αν σου αρέσουν τα γουέστερν, δες την ταινία "Τζάνγκο ο τιμωρός (Django Unchained) (2012)" με την υπογραφή του Κουέντιν Ταραντίνο. Να σου πως μόνο δύο πράγματα: 1ον δεν έχει πολύ δράση, όπως μας έχει συνηθίσει ο Κουέντιν, και 2ον τα τραγούδια που παίζουν στην διάρκεια της ταινίας έκατσαν τέλεια.

10 Ιανουαρίου 2013 :  Εχθές είδα την ταινία "επιχείρηση "Αργώ" (Argo) (2012)". Είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Μπορώ να πω πως αξίζει να την δείτε. Σίγουρα θα έχετε δει αρκετές ταινίες με αμερικανούς όμηρους που πρέπει να βρεθεί τρόπος από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να τους σώσει. Η διαφορά σε αυτήν την ταινία είναι στο τρόπο...

9 Ιανουαρίου 2013 : Θα σου πρότεινα να δεις το "The Impossible (2012)" που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Πιο συγκεκριμένα είναι η στιγμές μια οικογένειας 5 ατόμων, που το 2004 επισκέφτηκαν την Ταϊλάνδη για διακοπές. Το τσουνάμι όμως τους άλλαξε ριζικά τα σχέδια.

Απλά να αναφέρω πως εγώ προσωπικά δεν ξετρελάθηκα.

Ένα νέο site με προτάσεις για τις καλύτερες ταινίες http://taini.es/

Προσθήκη νέας απάντησης