Ποια ήταν τα "χτυπήματα" της 17 Νοέμβρη;


Ποια ήταν η δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη;

Διαβάστε συνοπτικά ένα προς ένα όλα της τα χτυπήματα.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

23 Δεκεμβρίου 1975 - Ψυχικό, οδός Βασιλίσσης Φρειδερίκης 5, δολοφονία του σταθμάρχη (αρχηγού) της CIA στην Αθήνα Ρίτσαρντ Γουέλς.

14 Δεκεμβρίου 1976 - Mετά τη δολοφονία του Αμερικανού διπλωμάτη Ρ. Ουέλς, η οργάνωση "17 Νοέμβρη" δολοφόνησε στις 22:10 το βράδυ τον τ. αστυνομικό Ευάγγελο Μάλλιο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, στην οδό Ατλάντος 21 στο Παλαιό Φάληρο. Με προκήρυξη της που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας η "17 Νοέμβρη" αναφέρει λόγους εκδίκησης ως δικαιολογία της δολοφονίας, και υποστυρίζει ότι ο Ευάγγελος Μάλλιος και άλλοι αξιωματικοί, αν και κατηγορήθηκαν για βασανιστήρια κατά τη διάρκεια της επταετίας, δικάστηκαν με τόση επιείκεια που ουσιαστικά έμειναν ατιμώρητοι. Όλα τα πολιτικά κόμματα καταδίκασαν και κάλεσαν την κυβέρνηση να εντείνει τις έρευνες για την ανακάλυψη των δραστών.

16 Ιανουαρίου 1980 - Παγκράτι, δολοφονία του υποδιοικητή των ΜΑΤ Παντελή Πέτρου και του σωματοφύλακα και οδηγού του Σωτήρη Σταμούλη.

8 Νοεμβρίου 1983 - Ψυχικό, απόπειρα δολοφονίας των χωροφυλάκων Αργυρόπουλου και Τατζημπίρου.

15 Νοεμβρίου 1983 - Η οργάνωση φάντασμα ξαναχτυπά, δολοφωνόντας τον ελληνοαμερικανό πλοίαρχο Τζορτζ Τσάντες, πατέρα τριών παιδιών, και τον οδηγό του Νικ. Βελούτσα. Σχετικό τηλεφώνημα η "17 Νοέμβρη" έκανε σε απογευματινή εφημερίδα, προαναγγέλοντας και την έκδοση ειδικής προκήρυξης. Έτσι, κοντά στις εκτελέσεις του σταθμάρχη της CIA Ρ. Ουέλς και των αστυνομικών, Μάλλιου, Πέτρου και Σταμούλη, προστέθηκε άλλη μία, που πραγματοποιήθηκε στις 7:30 το πρωϊ, στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Φιλοθέης. Οι δράστες ήταν δύο και έπέβαιναν σε βέσπα, πυροβόλησαν δε τα θύματα τους μέσα στο σταματημένο αυτοκίνητο τους, με πιστόλι των 45', του ίδιου δηλαδή τύπου που χρησιμοποιήθηκε και κατά τις προαναφερόμενες δολοφονίες.

3 Απριλίου 1984 - Ελληνικό, απόπειρα δολοφονίας του Αμερικάνου αρχιλοχία Ρόμπερτ Τζάντ.

24 Δεκεμβρίου 1984 - Πετράλωνα, ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας. Κατά την διάρκεια της ληστείας τα μέλη της 17Ν δολοφόνησαν τον αστυφύλακα Χρήστο Μάττη που ήταν σκοπός στην τράπεζα.

21 Φεβρουαρίου 1985 - Το απόγευμα της 21ης Φεβρουαρίου, δολοφονήθηκε στη γωνία Βουκουρεστίου και Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, ο εκδότης Νίκος Μονφεράτος και τραυματίστηκε βαριά ο οδηγός του Παναγιώτης Ρουσέτης. Αυτόπτες μάρτυρες, που ήταν πολλοί εκείνη την ώρα, ανέφεραν ότι ο δολοφόνος περίμενε στη γωνία και όταν έστριψε η "Μερσεντές" του θύματος πυροβόλησε από πολύ κοντά έξι φορές. Την ευθύνη της δολοφονίας ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

26 Νοεμβρίου 1985 - Καισαριανή, οδός Ευφρονίου, ξενοδοχείο Ντιβάνι Κάραβελ, βομβιστική επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ με παγιδευμένο αυτοκίνητο, νεκρός ο αρχιφύλακας Νίκος Γεωργακόπουλος, Βαριά τραυματισμένος ο αστυνομικός Νίκος Λουρίδας και άλλοι 13 αστυνομικοί τραυματίες.

8 Απριλίου 1986 - 8 Απριλίου στις 9 το πρωί, κι ενώ ο βιομήχανος Δημήτριος Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. της Χαλυβουργικής, κατέβαινε την Κανάρη από το Κολωνάκι, πηγαίνοντας στο γραφείο του, εκτελέστηκε εν ψυχρώ από άντρα της 17Ν., ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί. Το έγκλημα έγινε μπρος στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, μια γυναίκα δε που βρέθηκε δίπλα στο δολοφόνο περιέγραψε με φρίκη τη σχετική σκηνή. Ο φονιάς επικηρύχθηκε με 50.000.000 δραχμές.

Η νέα αυτή εκτέλεση προκάλεσε γενική συγκίνηση και ανησυχία, ιδιαίτερα δε ενοχλήθηκε ο πραγματοποιών επίσκεψη στο Πεκίνο Πρωθυπουργός, ο οποίος έδωσε εντολή στην Αστυνομία "να ψάξει με φαντασία" για τον εντοπισμό των ενόχων και διατύπωσε υπόνοιες για την κοινωνική προέλευση τους.

Στο μεταξύ, προκλήθηκε πολιτική αντιπαράθεση για την ταυτότητα των συγγραφέων της οικείας προκήρυξης της "17 Νοέμβρη", όπου αναφέρονται τα παρακάτω: "Να χτυπήσουμε τους μεγαλοκαρχαρίες απατεώνες, υπεύθυνους της κρίσης".

5 Οκτωβρίου 1986 - Αθήνα, ταυτόχρονη έκρηξη βόμβών στο Υπουργείο Συγκοινωνιών, στο δημόσιο ταμείο Καλαμακίου, στην εφορεία Αμαρουσίου και στην εφορία Νέας Φιλαδέλφειας.

1 Μαρτίου 1988 - Με αποτροπιασμό, που φθάνει στα όρια της εθνικής οργής, αντέδρασαν τα πολιτικά κόμματα και η κοινή γνώμη στη νέα τρομοκρακτική ενέργεια της "17 Νοέμβρη", που δολοφόνησε στις 1 Μαρτίου 1988 και ώρα 8 το πρωί τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη, γενικό διευθυντή της εταιρίας χημικών προϊόντων και λιπασμάτων.

Η δολοφονία έγινε σε ώρα μεγάλης κίνησης στη λεωφόρο κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης, ενώ η αστυνομία είναι για άλλη μια φορά στο ¨σκοτάδι" και αδυνατεί να βρει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στους δράστες.

Από την πλευρά τους οι δράστες της "17 Νοέμβρη", που διέφυγαν ανενόχλητοι μετά την εκτέλεση του Αθανασιάδη, έριξαν στο δρόμο προκηρύξεις με τις οποίες απειλούν ότι θα ξαναχτυπήσουν.

10 Ιανουαρίου 1989 - Νέα δολοφονική απόπειρα εκδηλώθηκε σήμερα 10 Ιανουαρίου 1989 από πλευράς της 17 Νοέμβρη, με στόχο αυτήν τη φορά τον εισαγγελέα Κωσταντίνο Ανδρουλάκη, που υπέστη την επίθεση έξω από το σπίτι του στου Ζωγράφου. Ο εισαγγελέας πυροβολήθηκε εξ επαφής στα πόδια, από δύο αγνώστους, οι οποίοι και έγιναν άφαντοι. Ως όπλο χρησιμοποιήθηκε περίστροφο των 38 mm, ανάλογο με εκείνο του οποίου έγινε χρήση κατά του γιατρού "Ζ. Καψαλάκη", προ διετίας. Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο. Το θύμα μεταφέρθηκε στον "Ευαγγελισμό". Το δικαστικό σώμα είναι ανάστατο.

18 Ιανουαρίου 1989 - Χαλάνδρι, πυροβολείται στα πόδια ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Π. Ταρασουλέας.

22 Φεβρουαρίου 1989 - Αθήνα, εκρήξεις σε τρία πολυτελή διαμερίσματα πολιτών (που ήταν προς ενοικίαση).

8 Μαΐου 1989 - Η "17 Νοέμβρη" έκανε σήμερα την από πολλούς αναμενόμενη προεκλογική  εμφάνιση της, με μια δολοφονική απόπειρα κατά του πρ. Υπουργού Γιώργου Πέτσου, του οποίου το όνομα αναμείχθηκε τελευταία στην υπόθεση Κοσκωτά. Η απόπειρα έγινε στη Φιλοθέη με τη μέθοδο της, με μεγάλης ισχύος εκρηκτικά παγίδευσης αυτοκινήτου (όπως άλλοτε στο Κεφαλάρι και το Καβούρι), που εξερράγη κατά τη στιγμή της διέλευσης του Γ. Πέτσου. Το ευτύχημα ήταν ότι η έκρηξη έγινε λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσει δίπλα η BMW του πρ. Υπουργού, κι έτσι, ενώ γύρω σκόρπισε η καταστροφή, ο Πέτσος διέφυγε με ελαφρά τραύματα και το αυτοκίνητο του με περιορισμένες μάλλον ζημιές. Ο Πέτσος μεταφέρθηκε σε κλινική, προέβη μάλιστα και σε δηλώσεις με αιχμές κατά του Τύπου.

Όλα τα πολιτικά κόμματα καταδίκασαν την πράξη και επαναβεβαίωσαν την αντίθεση τους σε κάθε είδους τρομοκρατικής ενέργειας.

26 Σεπτεμβρίου 1989 - Δολοφονήθηκε σήμερα το πρωί, επί της οδού Ομήρου στο Κολωνάκι, ο δημοσιογράφος και βουλευτής Καρπενησίου της Ν.Δ. Παύλος Μπακογιάννης, από την τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη". Το θύμα την ώρα του φόνου ετοιμαζόταν να μπει στο ανσασέρ του κτιρίου όπου βρίσκεται το γραφείο του, όταν τον πυροβόλησε άγνωστος πισώπλατα πέντε φορές.

24 Δεκεμβρίου 1989 - Συκούριο Λάρισας, επιδρομή στο στρατόπεδο Συκουρίου, αρπαγή όπλων, 60 ρουκετών, χειροβομβίδων και σφαιρών.

3 Φεβρουαρίου 1990 - Στις 5 Φεβρουαρίου 1990 η επαναστατική οργάνωση 17Ν. με προκήρυξη που έστειλε στην εφημερίδα "Επικαιρότητα" ανέλαβε την ευθύνη για την επιδρομή της 3 Φεβρουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο (Ευαγγελισμός, οδός Βασιλίσσης Σοφίας) και την κλοπή των δύο μπαζούκας. Η προκήρυξη αναφέρει ότι μέλη της ίδιας οργάνωσης είχαν κλέψει και τις ρουκέτες από την στρατιωτική μονάδα στο Συκούριο της Λάρισας, και ότι αυτές οι ρουκέτες μπορούν να εκτοξευθούν από τα μπαζούκας που πήραν. Η προκήρυξη συνοδεύεται από φωτογραφίες.

15 Μαΐου 1990 - Εκάλη, βόμβα σε οικοδομή, εμπρησμοί σε οικόπεδα.

10 Ιουνίου 1990 - Η οργάνωση 17 Νοέμβρη, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό, που προέρχεται από τις κλοπές στο στρατόπεδο Συκουρίου και το Πολεμικό Μουσείο, "βομβάρδισε" το κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού 167, στο οποίο στεγάζεται αμερικανική εταιρία. Για τον εντυπωσιακό αυτό "βομβαρδισμό" χρησιμοποιήθηκε αντιαρματική ρουκέτα.

10 Αυγούστου 1990 - Μαρούσι, λεωφόρος Κηφισίας, ρουκέτα στην Procter & Gamble.

20 Νοεμβρίου 1990 - Η πολύ καλή θωράκιση του αυτοκινήτου έσωσε από βέβαιο θάνατο τον επιχειρηματία Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, ενανρίον του οποίου έγινε το πρωί, στη Νέα Ερυθραία, δολοφονική απόπειρα με τη μέθοδο της έκρηξης παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου. Από την ισχυρότατη έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα αυτοκίνητα, σπίτια και μαγαζιά, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν διερχόμενα άτομα. Στον εκρηκτικό μηχανισμό - που πυροδοτήθηκε με τηλεχειρισμό - είχαν συνδεθεί και δύο αντιαρματικές ρουκέτες, οι οποίες μάλλον είχαν κλαπεί από το στρατόπεδο Συκουρίου Λάρισας. Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καταδίκασε, από το Παρίσι, την απόπειρα κατα του Β.Ι. Βαρδινογιάννη και εξέφρασε τη χαρά του που δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα. Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την απόφαση της κυβέρνησης να καταπολεμήσει και να εξοντώσει την τρομοκρατία στη χώρα μας. Επίσης τη δολοφονική απόπειρα καταδίκασαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συνασπισμού Χαρίλαος Φλωράκης και Λεωνίδας Κύρκος, αντίστοιχα.

Αργά το βράδυ με προκήρυξη που έστειλε στην απογευματινή εφημερίδα "Επικαιρότητα", η οργάνωση "17 Νοέμβρη" ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχημένη δολοφονική απόπειρα εναντίον του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

16 Δεκεμβρίου 1990 - Χτύπημα με ρουκέτες, κλεμμένες από το στρατόπεδο Συκουρίου Λάρισας, κατάφερε η "17Ν" στα γραφεία της ΕΟΚ, στη διασταύρωση Βασ. Σοφίας και Ηρ. Αττικού. Οι ρουκέτες πυροδοτήθηκαν με μηχανισμό από διαμέρισμα του β' ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι, στο 21 της Βασ. Σοφίας.

Το περίεργο στην υπόθεση της εκτόξευσης των δύο ρουκετών είναι πως τα μέλη της "Επαναστατικής Οργάνωσης 17 Νοέμβρη" επισήμαναν το ακατοίκητο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, αδιαφορώντας για τους εκατοντάδες αστυνομικούς που φρουρούσαν την περιοχή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα τρεις τρίποδες, δύο επιτραπέζια ρολόγια, δύο κομμάτια από πλαστικούς σωλήνες υδρορροής και κομμάτια από καλώδια, τα οποία παρέδωσαν στη Διεύθυνση Υπηρεσιών για αναζήτηση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

25 Ιανουαρίου 1991 - Αθήνα, έκρηξη στα υποκαταστήματα της τράπεζας Citibank στο Χαλάνδρι, και την Αγία Παρασκευή, στην τράπεζα Barclay's στο Μαρούσι και στο γραφείο του Γάλλου στρατιωτικού ακολούθου.

28 Ιανουαρίου 1991 - Πανεπιστημίου, ρουκέτα στην American Express.

29 Ιανουαρίου 1991 - Αμπελόκηποι. Λεωφόρος Κηφισίας, ρουκέτα κατά της εταιρίας BP.

10 Μαρτίου 1991 - Αθήνα, περιοχή Ακροπόλεως, μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων σε τουριστικά λεωφορεία.

12 Μαρτίου 1991 - Γλυφάδα, νεκρός ο Αμερικανός στρατιώτης Ρόναλτ Στιούαρτ (Ronald O. Stewart) σε βομβιστική επίθεση.

31 Μαρτίου 1991 - Νέα Πεντέλη, περιοχή Κεφαλάρι, ρουκέτα κατά του ξενοδοχείου «Πεντελικόν».

26 Απριλίου 1991 - Πειραιάς, έκρηξη σε ρυμουλκό πλοίο της εταιρίας Καραπιπέρη.

2 Μαΐου 1991 - Άγιοι Ανάργυροι, ρουκέτα εναντίον των γραφείων της ΔΕΗ.

7 Μαΐου 1991 - Μαρούσι, λεωφόρος Κηφισίας, δυο ρουκέτες εναντίον των γραφείων της Siemens.

16 Μαΐου 1991 - Ασπρόπυργος, δυο ρουκέτες κατά της τσιμεντοβιομηχανίας Χάλυψ.

31 Μαΐου 1991 - Αταλάντη, δυο ρουκέτες κατά της εταιρίας Löwenbrau.

16 Ιουλίου 1991 - Ψυχικό, απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου επιχειρηματία και διπλωματικού υπαλλήλου Ντενίζ Μπουλούκμπαση.

7 Οκτωβρίου 1991 - Παγκράτι, δολοφονία του Τούρκου διπλωματικού υπαλλήλου Τσετίν Γκιοργκιού (Cetin Gorgu).

2 Νοεμβρίου 1991 - Εξάρχεια, οδός Χαριλάου Τρικούπη, νεκρός από εκτόξευση ρουκέτας σε λεωφορείο των ΜΑΤ ο αστυφύλακας Γιάννης Βαρής.

20 Νοεμβρίου 1991 - Σεπόλια, συμπλοκή μελών της 17Ν με αστυνομικούς.

8 Δεκεμβρίου 1991 - Αμπελόκηποι, δυο ρουκέτες στη Βιοχάλκο.

23 Μαρτίου 1992 - Αμπελόκηποι, οδός Λουίζης Ριανκούρ, η αστυνομία έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μέλη της 17Ν την ώρα που έκαναν πρόβα επίθεσης.

14 Ιουλίου 1992 - Σύνταγμα, εκτόξευση ρουκέτας με στόχο τον υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη Γιάννη Παλαιοκρασσά. Τραυματίζεται θανάσιμα ο διερχόμενος

22χρονος Θάνος Αξαρλιάν.

28 Νοεμβρίου 1992 - Νέα Φιλαδέλφεια, ρουκέτα κατά του ΔΟΥ Φιλαδέλφειας.

3 Δεκεμβρίου 1992 - Μαρούσι, έκρηξη στη ΔΟΥ Αμαρουσίου.

21 Δεκεμβρίου 1992 - Μαρούσι, απόπειρα δολοφονίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Παπαδημητρίου.

12 Φεβρουαρίου 1993 - Μοσχάτο, έκρηξη στη ΔΟΥ Μοσχάτου.

23 Φεβρουαρίου 1993 - Χαλάνδρι, έκρηξη στη ΔΟΥ Χαλανδρίου.

3 Μαρτίου 1993 - Περιστέρι, έκρηξη στη Β' ΔΟΥ Περιστερίου.

9 Μαρτίου 1993 - Πετρούπολη, έκρηξη στη ΔΟΥ Πετρούπολης.

26 Μαρτίου 1993 - Αθήνα, μπαράζ εκρήξεων σε αυτοκίνητα πολιτών.

2 Απριλίου 1993 - Αθήνα, μπαράζ εκρήξεων σε αυτοκίνητα πολιτών.

24 Ιανουαρίου 1994 - Κολωνάκι, δολοφονία του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας επί κυβέρνησης ΝΔ Μιχάλη Βρανόπουλου.

11 Απριλίου 1994 - Χολαργός, έκρηξη στην εταιρία Miele.

18 Μαΐου 1994 - Αμπελόκηποι, λεωφόρος Κηφισίας, ρουκέτα κατά της IBM.

4 Ιουλίου 1994 - Παλαιό Φάληρο, δολοφονία του συμβούλου της τουρκικής πρεσβείας Ομερ Σιπαχίογλου.

3 Οκτωβρίου 1994 - Πατήσια, έκρηξη σε Ι.Χ. πολίτη.

19 Δεκεμβρίου 1994 - Χαλάνδρι, έκρηξη στη Citibank Χαλανδρίου.

15 Μαρτίου 1995 - Παιανία, δυο ρουκέτες κατά του Mega Channel.

28 Μαΐου 1997 - Πειραιάς, δολοφονία του ελληνο-βρετανού εφοπλιστή Κώστα Περρατικού.

3 Φεβρουαρίου 1998 - Αθήνα, εκρήξεις βομβών σε δυο υποκαταστήματα McDonald's.

19 Φεβρουαρίου 1998 - Αθήνα, εκρήξεις σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

9 Δεκεμβρίου 1998 - Αμπελόκηποι, έκρηξη στην Εθνική Τράπεζα στη Λ. Αλεξάνδρας.

7 Απριλίου 1998 - Κυψέλη, ρουκέτα στο υποκατάστημα της Citibank.

31 Μαρτίου 1999 - Εξάρχεια, ρουκέτα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη.

3 Απριλίου 1999 - Γαλάτσι, ρουκέτα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

16 Μαΐου 1999 - Η οργάνωση «17 Νοέμβρη» στοχεύει με ρουκέτα την οικία του Γερμανού πρέσβη Καρλ Χάινς Κούνα στο Χαλάνδρι. Η ρουκέτα καρφώθηκε στη στέγη του διώροφου σπιτιού. Ήταν η πρώτη φορά που η 17Ν αφήνει ίχνη. Μια καφέ τραγιάσκα και 10 κηλίδες αίματος (στο μπροστινό μέρος του κλεμμένου αυτοκινήτου και στο πίσω κάθισμα). Σταγονίδια αίματος εντοπίστηκαν και σε απόσταση τριών μέτρων από το σημείο εκτόξευσης της ρουκέτας. Η πυροδότηση έγινε με αυτοπρόσωπη παρουσία μελών της οργάνωσης. Η επίθεση έγινε από τον προαύλιο χώρο τής απέναντι πολυκατοικίας της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 63. Το κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Toyota Corolla (μοντέλο 1979), χρώματος λευκού (λευκό Toyota Corolla μοντέλο 1976 είχε χρησιμοποιηθεί από την οργάνωση και στις 5 Μαΐου στο τριπλό χτύπημα με ρουκέτες στον Πειραιά), βρέθηκε στη 1 το μεσημέρι της επόμενης μέρας στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Μεσογείου στο Χαλάνδρι, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από την κατοικία του γερμανού πρέσβη. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί την ίδια μέρα του χτυπήματος χωρίς να αλλαχτούν οι πινακίδες.

8 Ιουνίου 2000 - Ψυχικό, δολοφονείται ο Βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος Στίβεν Σόντερς.

periergos.grΠροσθήκη νέας απάντησης