Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "The Winning Team (1952)";


Απαντήσεις

Η ταινία ξεκινάει με την γέννηση του "Alex" (Ρόναλντ Ρέιγκαν) στο αγρόκτημα των γονιών του στην Έλβα της Νεμπράσκα. Αργότερα, ενώ στέκεται και μιλάει με τον πατέρα του ένας άνδρας έρχεται σε αυτούς και τους γνωστοποιεί ότι διεξάγεται ένα παιχνίδι μπέιζμπολ μεταξύ των τοπικών αγροτών και εκείνων μιας μικρότερης ομάδας του πρωταθλήματος του μπέιζμπολ. Ο Grover Cleveland Alexander "Alex" τρέχει για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Η σκηνή μεταβαίνει εκεί όπου η Aimee (Doris Day) μιλάει με τον πατέρα της για το αγόρι της. Ο πατέρας της δεν έχει και πολύ καλή γνώμη για τον Alex επειδή ενδιαφέρεται περισσότερο για το μπέιζμπολ παρά για τη γεωργία. Ανησυχεί για το μέλλον της κόρης του. Το παιχνίδι μεταξύ των αγροτών και της ομάδας είναι ένας τόπος στοιχημάτων. Πολλοί έρχονται για να δουν αυτό το παιχνίδι και ξέρουν ότι με τον Alex στην ομάδα δεν πρόκειται να χάσουν. Ο Alex χτυπάει όλους σε αυτό το παιχνίδι. Όταν κερδίσει το παιχνίδι επιστρέφει στο σπίτι.

Σε αυτή την ταινία, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν ασχολείται με την μεγάλη ομάδα του μπέιζμπολ Grover Cleveland Alexander. Ο τίτλος αναφέρεται στην αμοιβαία υποστηρικτική σχέση μεταξύ του Alex και της αγαπημένης του συζύγου Aimee. Ενώ τα βασικά ορόσημα της σταδιοδρομίας του Alex τηρούνται, η ταινία είναι ένα τυπικό χολιγουντιανό μείγμα πραγματικότητας και φαντασίας.

periergos.gr

 

The Winning Team (1952)Προσθήκη νέας απάντησης