Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "We Bought a Zoo (2011)";


"Ο ζωολογικός μας κήπος (2011)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Ο Benjamin Mee θρηνεί το θάνατο της συζύγου του, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με την αποβολή του 14χρονου γιου του, Dylan, από το σχολείο και αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή αγοράζοντας ένα νέο σπίτι. Περιηγείται πολλά σπίτια μαζί με την 7χρονη κόρη του Rosie, αλλά δεν βρίσκει κανένα που να του αρέσει μέχρι να βρει η κόρη του μια λίστα με αυτό που μοιάζει με το τέλειο σπίτι. Όταν φτάνουν λοιπόν στο παλιό μεγάλο σπίτι, ο Benjamin το επιθεωρεί, λέγοντας στο μεσίτη ότι είναι τέλειο! Όταν όμως ακούνε ένα βρυχηθμό από λιοντάρι, ο μεσίτης τους εξηγεί ότι το σπίτι στο πίσω μέρος του έχει έναν ζωολογικό κήπο που έκλεισε μερικά χρόνια πριν. Αν θέλουν το σπίτι, πρέπει να αγοράσουν και το ζωολογικό κήπο.

O Benjamin τελικά αποφασίζει να αγοράσει το ζωολογικό κήπο όταν βλέπει τη Rosie να παίζει με τα παγώνια. Ο Dylan, ωστόσο, μισεί την ιδέα να χάσει τους φίλους του. Ο αδερφός του Benjamin, ο Duncan, προσπαθεί να τον αποτρέψει από την αγορά, αλλά ο Benjamin το αγοράζει ούτως ή άλλως. Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου, με επικεφαλής τον 28χρονο φύλακα, Kelly Foster, βοηθά να ξεκινήσει η ανακαίνιση του ζωολογικού κήπου με την πρόθεση να ανοίξει ξανά ο κήπος για το κοινό. Όταν η Kelly έρχεται αντιμέτωπη με τον Benjamin για το γιατί αγόρασε ζωολογικό κήπο, χωρίς να γνωρίζει η ίδια τίποτα, ο Benjamin απλώς απαντά, "Γιατί όχι;"

Ένας αυστηρός επιθεωρητής USDA, ο Walter Ferris, φτάνει για μια αιφνιδιαστική επιθεώρηση και κάνει μια λίστα επισκευών που θα κοστίσουν περίπου 100.000$, χρήματα που δεν έχει ο Benjamin. Η Rhonda Blair, λογίστρια του ζωολογικού κήπου, κουτσομπολεύει ότι ο Benjamin πιθανότατα θα πουλήσει τον ζωολογικό κήπο. Το ηθικό των εργαζομένων καταρρέει, φοβούμενοι ότι το ακίνητο θα πουληθεί σε έναν αγοραστή που θα το κλείσει.

periergos.gr

 

We Bought a Zoo (2011)Προσθήκη νέας απάντησης