Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας "Velvet Buzzsaw (2019)";


¨Βελούδινο Πριόνι (2019)" υπόθεση;

Απαντήσεις

Μετά τον θάνατο ενός ενοίκου μιας πολυκατοικίας, ανακαλύπτονται στο διαμέρισμά του πολλοί πίνακες εξαιρετικής αξίας, που είχε φιλοτεχνήσει όσο ζούσε. Η ανακάλυψη γίνεται από τη γειτόνισσά του, τη Ζοζεφίνα (Zawe Ashton) που έχει άκρες στα κυκλώματα της τέχνης.

Σύντομα η απληστία αυτών των κυκλωμάτων έχει ως αποτέλεσμα το να επιχειρήσουν να καπηλευτούν τη φήμη του νεκρού ζωγράφου. Ωστόσο μια σειρά από πολύ παράξενα και θανάσιμα ατυχήματα αρχίζουν να συμβαίνουν σε όσους εμπλέκονται στο κύκλωμα. Ο Μορφ Βάντεβαλτ (Jake Gyllenhaal) είναι ο πρώτος που υποψιάζεται ότι πίσω από τους πίνακες κρύβεται μία κατάρα. [horrorant.com]

  • Στο Velvet Buzzsaw βλέπουμε την εκδίκηση της Τέχνης. Μέσα από τα έργα του Βέτριλ Ντιζ, ενός μέχρι εκείνη τη στιγμή άγνωστου ανθρώπου και με πολύ μυστήριο παρελθόν, η Τέχνη βρίσκει τον τρόπο να τιμωρήσει όσους την καπηλεύονται κι όσους την αντιμετωπίζουν σαν τα παιχνίδια πολιτικής. Με εκβιασμούς, με δωροδοκίες, με στόχο το χρήμα σε κάθε περίπτωση.
  • Ο Μορφ Βάντεβαλτ είναι ένας κριτικός τέχνης με μια πολύ δημοφιλή στήλη. Μια στήλη που όλοι περιμένουν να διαβάσουν. Μια στήλη που δημιουργεί την αξία και τη μη αξία. Η Ροντόρα είναι υπεύθυνη της μεγαλύτερης γκαλερί.
  • Η Γκρέτσεν είναι μια αριβίστρια που δούλευε σε μουσείο και κυνηγάει το παραπάνω χρήμα ως σύμβουλος τέχνης για ιδιώτες. Η Ζοζεφίνα είναι μια ανασφαλής γυναίκα που δουλεύει στην γκαλερί της Ροντόρα και λειτουργεί με άκρως υστερικό τρόπο. [menshouse.gr]

 

Velvet Buzzsaw (2019)Προσθήκη νέας απάντησης